Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új balhátvédet szerződtetett a River Plate – HIVATALOS

Az argentin bajnokság (Liga Profesional) rekordbajnokának számító River Plate januári átalakulása tovább folytatódott…

Az argentin River Plate hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg, hogy hároméves szerződést kötött a 27 esztendős balhátvéddel, Enzo Díazzal.

Az Agropecuario csapatában nevelkedő Díaz korábban 2019 óta a Talleres Córdoba futballistája volt, minden sorozatot figyelembe véve 128 találkozón lépett pályára az együttes színeiben. Ezalatt hét gólt szerzett, melyből négyet a 2021-es, kettőt pedig a 2022-es Liga Profesionalban szerzett – előbbi idényben a négy találata mellé négy gólpasszt is regisztrált. Díaz jelentős nemzetközi tapasztalattal bír, hiszen alapembere volt a Libertadores-kupa 2019-es és 2022-es kiírásában vitézkedő Albiazul sorainak.

Az új idénynek Martín Demichelis személyében új edzővel nekivágó “milliomosok” Nacho Fernández és Matías Kranevitter visszatérése után a harmadik jelentősebb transzfert hajtották végre az ottani nyári átigazolási időszakban.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!