Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Több olasz csapatnál is vizsgálódnak a hatóságok, felborulhat a Serie A tabellája – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a Juventus csapatát 15 pontos levonással sújtották az olasz bajnokság (Serie A) aktuális idényében…

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

A Calciomercato beszámolói szerint az olasz hatóságok a Juventus mellett további más csapatokkal szemben is vizsgálatokat indítottak hasonló, pénzügyi szabálytalanságok vádja miatt.

A kiszivárgott hírek szerint az ügyészség hamarosan bekéri a nyomozó hatóságtól azon dokumentumokat, amelyek a Napoli és a Lille között jöttek létre Victor Osimhen 2020-as átigazolásakor, ugyanis hamis könyvelés és kettős tőkenyereség gyanúja merülhet fel, mivel a hatóságoknak több szempontból is gyanús volt a nigériai támadó akkor klubváltása.

Tovább a nyomozások során állítólag további dokumentumok kerültek elő, amelyek alapján a AC Milan és az AS Roma, valamint a Sassuolo és az Atalanta szerepét is vizsgálják Mattia Caldara, Leonardo Bonucci, Luca Pellegrini vagy Leonardo Spinazzola átigazolásai miatt.

A nyomozások eredményei későbbre várhatóak, és amennyiben bebizonyosodik a többi csapat bűnössége, akkor bizonyára a Juventushoz hasonlóan ők is, különböző mértékű pontlevonásokban részesülhetnek.