Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Franciaországból jöhet az újabb igazolás! – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi lapértesülések szerint a Chelsea együttesénél tovább folytatódhat az egyesek szerint már így is ‘őrült’ januári költekezés. A “londoni kékek” legújabb kiszemeltje az Olympique Lyon jobbhátvédje, Malo Gusto.

A 19 esztendős tehetség már a hetedik téli érkezője lenne a Chelsea-nek, Mykhailo Murdik, Benoit Badiashile, David Datro Fofana, Andrey Santos, Noni Madueke és Joao Felix után.

Fabrizio Romano szerint olyannyira előrehaladottak lehetnek a tárgyalások Gusto klubváltását illetően, hogy a játékossal már egyességre is jutottak a londoniak, akiknek így már csak a Lyon együttesével kell dűlőre jutniuk.

Az OL nevelésű, portugál felmenőkkel is bíró, francia U21-es válogatott játékos piaci értékét jelenleg 15 millió euróra taksálja a mértékadó Transfermarkt, ám figyelembe véve, hogy Gusto szerződése 2024 nyaráig érvényes a Lyonnál, a franciák ennél olcsóbban szinte kizárt, hogy elengedjék egyik legnagyobb értéküket – Romano szerint a Chelsea első ajánlatát nem véletlen, hogy élből vissza is utasították (…)