Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elutazott új csapatához a Ferencváros játékosa – sajtóhír

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Ferencváros kapós középpályása úgy tűnik, hogy a német bajnokságban (Bundesliga) folytatja karrierjét…

A Nemzeti Sport információi szerint a Ferencváros tunéziai középpályása, Aissa Laidouni csütörtökön 12 óra után elutazott új csapatához, az Union Berinhez, hogy átessen a szerződtetése előtt szükséges orvosi vizsgálatokon.

A 26 éves középpályás iránt a tunéziai válogatottban a világbajnokságon nyújtott jó teljesítménye után fokozódott a nemzetközi érdeklődés. Laidounit az elmúlt hetekben a nemzetközi és a hazai sajtóban többek közt francia, német, olasz és orosz csapatokkal is hírbe hozták. A hírek szerint a klubot váltó játékos három és fél évre szóló megállapodást köthet új állomáshelyével.

A védekező középpályás 2020 augusztusa óta 103 mérkőzésen tíz gólt és 16 előkészítést szorgoskodott össze a zöld-fehérek mezében. Laidouni az idei szezonban a BL-selejtezők során két gólt szerzett, míg 10 NB I-es bajnokiján három gólpasszt regisztrált.

A Schäfer Andrást is foglalkoztató Union a hétvégén berlini városi rangadót vívhat a Hertha BSC ellen, amelyen azonban Laidouni még nem léphet pályára.