Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pakson folytatja a Puskás Akadémia korosztályos válogatott támadója – HIVATALOS

Elhagyta a Puskás Akadémia csapatát a tehetséges magyar korosztályos válogatott támadó, aki Pakson folytatja pályafutását…

 

A Paksi FC hivatalos honlapján keresztül erősítette meg, hogy három és fél évre szóló megállapodást kötött a Puskás Akadémiától érkező Skribek Alennel.

A 21 éves szélső az elmúlt években többször a felcsútiaktól kölcsönben szerepelt, megfordult a Csákvár, a Budafok és a Zalaegerszeg soraiban, összességében az NB I-ben 67 találkozón kilenc gólt szerzett. Az idei szezonban viszont nyolc bajnokin mindössze 281 percet játszott, ezalatt két gólpassz került a neve mellé. Skribek az U15-ös korosztálytól rendre U-válogatott tagként is építi karrierjét.

“Nagyon izgatottan várom a közös munkát Pakson. Pozitív energiákkal érkeztem, és remélem, mielőbb visszanyerem a formám, mellyel a csapat segítségére lehetek. Dolgoztam már Waltner Róberttel, így a kért taktikai feladatok elsajátítása egészen biztosan gyorsan fog menni. NBI-es múltamból kifolyólag ismerem az öltözőt, bár közelebbről még csak pár játékost, de bízom benne, könnyen megy majd a beilleszkedés is” – fogalmazott a klubot váltó játékos.
Alen egy olyan támadó, aki szinte bármely csatárposzton bevethető. Kiváló adottságokkal rendelkező játékos. Sok sikert kívánunk számára Pakson” – tette hozzá Haraszti Zsolt, a paksiak ügyvezetője.