Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Keylor Navast kész elengedni a klub!

Mint arról már többször mi is beszámoltunk a januári átigazolási időszakban, Keylor Navas elhagyhatja a Paris Saint-Germain együttesét. Minderre a párizsiak vezetőedzője, Christophe Galtier szavai is ráerősítettek.

“Keylor nagyszerű játékos, igazi versenyző típus. Példaként szolgálhat bárki számára a profizmusa. A szezon előtt hoztunk egy döntést arról, hogy a Francia-kupában ő lesz az első számú kapusunk.” – idézi a L’Equipe a PSG vezetőedzőjét.

“Maximálisan megbízom benne, az előbb elmondottak miatt, valamint a karrierje miatt mindannyian tiszteltjük őt. Éppen ezért figyelembe fogjuk venni azt is, hogy ő mit szeretne. A klub kész mindenben támogatni őt.” – folytatta Galtier, megjegyezve azt is, hogy ‘vizsgálják Navas lehetőségeit, de konkrétumokról még nem tud beszámolni’.

A L’Equipe szerint egyébként az utóbbi napokban ‘intenzívebbé’ váltak az egyeztetések Navas és a PSG között, amelynek eredménye nem kizárt, hogy például a Nottinghma Forest-hez történő szerződés lesz – Amiről legújabban hallani.