Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nikolics egykori magyar csapattársa klubjához igazolhat – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint hamarosan kiderülhet, hogy hol folytatja pályafutását a legutóbb Törökországban próbálkozó egykori magyar gólkirály…

A Kerkida információi szerint a csapat nélküli korábbi magyar válogatott támadó, Nikolics Nemanja közel áll ahhoz, hogy a ciprusi első osztályban szereplő AEK Larnaca játékosa legyen, ahol magyar csapattársa is lehet a közelmúltban hosszabbító Gyurcsó Ádám személyében.

A két magyar játékos ráadásul annak idején 2010 és 2015 között eredményes éveket töltött együtt a MOL Fehérvár alkalmazásában, két magyar bajnoki címet nyertek. Nikolics a Vidi történetének legjobb gólszerzője, miután 2010 és 2015, majd 2020 és 2022 között 314 tétmérkőzésen 164 gólt szerzett a csapat színeiben. Emellett 117 góljával a klub valaha volt legeredményesebb NB I-es góllövője. A magyar bajnoki gólkirályi címén kívül később bajnoki gólkirály lett a lengyel Legia Varsó és az MLS-ben Chicago Fire futballistájaként is.

Nikolics legutóbb a török másodosztályú Pendiksporban szerepelt, mellyel a múlt év végén bontott szerződést, miután mindössze nyolc találkozón jutott részfeladatokhoz, gólt nem szerzett.

Az AEK Larnaca 21 forduló után négy pont előnnyel vezeti a 14 csapatos ciprusi élvonalbeli bajnokságot.