Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MOL Magyar Kupa: a Honvéd edzője a kiesés ellenére is bizakodó

A Vasas 2-0-ra legyőzte a Budapest Honvédot a MOL Magyar Kupa kedd esti nyolcaddöntőjében…

A továbbjutás kiharcolása után a Vasas vezetőedzője, Kondás Elemér elégedetten értékelt:

“Az elején szerencsénk volt, mert elhibáztuk a letámadást, és kétszer is meg tudtak bontani minket. Aztán helyenként jól játszottunk, voltak szép akcióink, amikor kellett, akkor küzdöttünk. Összességében elégedett vagyok a játékosok teljesítményével, hozzáállásával. Jó csapatot győztünk le egy igazi kupatalálkozón. Örülök a továbbjutásnak, készülünk a bajnoki folytatásra.”

A sorozattól búcsúzó Budapest Honvéd trénere, Dean Kafuric csapata búcsúja ellenére ugyancsak pozitívan látta a találkozót:

“Gratulálni szeretnék a Vasasnak, ugyanakkor a saját játékosaimnak is, mert jó teljesítményt nyújtottak. Sajnos nem tudtunk gólt rúgni, ugyanakkor megvoltak a helyzeteink, tudtuk birtokolni a labdát, különösen a mérkőzés utolsó harminc percében. Az elején volt két nagy helyzetünk, ezeket nem sikerült gólra váltanunk, illetve a Vasas játékosai kétszer is a gólvonalról mentettek. Hozzátenném, hogy bár kupameccsen nincs VAR, legalább három helyzetet lehetett volna ellenőrizni, kaphattunk volna büntetőt, illetve a Vasas első gólja előtt elképzelhető, hogy szabálytalanság volt, ezeket vissza lehetett volna nézni.”

Kafuric véleménye szerint, ha továbbra is így játszanak, a gólok és az eredmények is jönni fognak, nem lesz okuk a kispesti szurkolóknak az aggodalomra.