Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ból érkezik a Ferencváros következő igazolása – sajtóhír

Az Európa-liga tavaszi folytatására készülő Ferencváros kényszerű okokból egy olasz középpályással készül megerősíteni a játékoskeretét…

A Tuttomercatoweb információi szerint a Ferencváros vételi opcióval készül kölcsönvenni a Sampdoria saját nevelésű középpályása, Simone Trimboli játékjogát, akivel ha elégedettek lesznek tavasszal, akkor nyáron három évre szóló megállapodást köthetnek.

A 20 éves középpályás eddig kizárólag a genovai klub kötelékében szerepelt, a Samp korosztályos együtteseinek állandó szereplőjeként a 2021-2022-es idényben mutatkozott be a Serie A-ban. Trimboli az olasz bajnokság előző kiírásában öt találkozón jutott lehetőséghez, összesen 60 percet játszott, az aktuális idényben viszont nem vették őt számításban. Pályafutása korábbi szakaszában rendszeresen tagja volt a különböző olasz korosztályos válogatottaknak.

Az NB I-et 14 pont előnnyel vezető Ferencváros Aissa Laidouni távozása és Muhamed Besic hétvégi sérülése miatt vette fontolóra egy új középpályás érkezését.

A lap úgy tudja, hogy a játékos már el is utazott Budapestre, és hamarosan áteshet a zöld-fehéreknél a szerződtetése előtt szükséges orvosi vizsgálatokon.