Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United játékosai dönthetnek a visszatérő sorsáról – sajtóhír

Miután a tanúk visszalépése miatt minden vádat ejtettek a korábban nemi erőszakkal vádolt támadó ügyében, minden adott lenne arra, hogy visszatérjen a Manchester Unitedhez…

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

Az ESPN információi szerint a Manchester United ki fogja kérni a férfi és a női csapat játékosainak véleményét is a nemi erőszak elkövetésével vádolt Mason Greenwood további sorsával kapcsolatban, hogy hajlandóak lennének-e egy csapatban futballozni vele a történtek után.

A “vörös ördögök” több mint egy éve függesztették fel a most 21 éves labdarúgót, miután szexuális erőszak és bántalmazás gyanújával tartóztatták le akkoriban. Ugyan a vádakat ejtették, Greenwood ártatlansága egy pillanatra sem igazolódott be, kizárólag a tanúk és a sértett visszalépése miatt szüntették be az eljárást. A hírek szerint a United több játékosa továbbra sem szeretne együtt játszani a hangfelvételeken a barátnőjével minősíthetetlen stílusban beszélő és cselekvő játékossal.

A csapat menedzsere, Erik ten Hag vélhetően csak nyáron fog döntést hozni Greenwood jövőjével kapcsolatban, mivel nem szeretné, hogy az esetleges visszatérése szezon közben felzaklassa a csapatot.