Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: szerződést hosszabbított házi gólkirályával a Diósgyőr – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságot (Merkantil Bank Liga) vezető Diósgyőri VTK csapata megújította legeredményesebb játékosa szerződését…

 

A Diósgyőri VTK szerződést hosszabbított a csapat házi góllövőlistáját vezető Lukács Dániellel, akivel hosszabb távra szóló megállapodást kötöttek.

A korábban a Budapest Honvédot erősítő 26 éves támadó az előző idényben a feljutó Kecskemét színeiben 25 találattal lett az NB II gólkirálya, ahol kölcsönben tartózkodott. A KTE feljutása ellenére Lukács visszatért eredeti kenyéradójához, és a mostani szezonban a DVTK-vel szerepel a másodosztályban, s jelenleg  13 találatnál tart a bajnokság felén túl a miskolciak színeiben.

“Nyáron igazoltam Diósgyőrbe, és nagyon jól érzem magam. Úgy vélem, sokat tudok segíteni a csapatnak és a játékostársaimnak, ezért rövid idő alatt meghatározó játékossá küzdöttem magam. Hosszú távon is a DVTK-ban tervezem a jövőmet, ezért hosszabbítottam meg az eredetileg két és fél év múlva lejáró a szerződésemet” – mondta a frissen hosszabbító játékos a klub hivatalos oldalának.