Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Huszt Szabolcs: “Ki kell mondanunk, a kiesés ellen küzdünk”

Ahogy arról beszámoltunk, a MOL Fehérvár csapata 2-1-re kikapott a Zalaegerszeg vendégeként a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 21. fordulójában, ezzel pedig már az idei ötödik bajnokiján sem tudott győzni. A csapat v+edzője, Huszti Szabolcs a mérkőzés után kendőzetlenül beszélt a helyzetükről. 

 

Egyre rosszabb helyzetben van a MOL Fehérvár csapata. Zsinórban ötödjére sem tudtak nyerni a bajnokságban, és jelenleg a tabella 10. helyén állnak, két ponttal a kiesőzóna előtt. A fehérváriak edzője, Huszti Szabolcs a mérkőzés után csalódottan és szomorúan nyilatkozott, és azt is belengette, hogy félniük kell a kieséstől.

“Jól kezdtük a mérkőzést, megszereztük a vezetést, és utána is volt egy-két lehetőségünk, amikből többet kellett volna kihoznunk. Sajnos utána megismétlődött, ami az elmúlt meccseken is, tudom, hogy lent van a játékosok önbizalma, de pont ilyenkor a vezetés tudatában, ugyanúgy ahogy a Puskás Akadémia ellen is múlt héten, kell jobban átérezni, hogy a kiesés ellen küzdünk, és sajnos nem érzem teljesen, hogy a játékosok ezt átérzik. Hiányoznak a karakterek a pályán, akik ezt meg tudnák fogni, vannak sértődések azok részéről, akik nem játszanak, de minden edzőnek, így nekem is az a célom, hogy a legjobb csapatot küldjem fel a pályára. Ki kell mondanunk kifelé is, hogy a kiesés ellen küzdünk és nehéz helyzetben vagyunk, de most ebből a helyzetből kell elérnünk azt, hogy elkerüljük a kiesést.”

– nyilatkozta Huszti a MOL Fehérvár hivatalos oldalának.

Husztiék jövő héten a tabella utolsó helyén álló Vasast fogadják hazai pályán az OTP Bank Liga következő fordulójában.