Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurs korábbi mesterével tárgyal a Chelsea – sajtóhír

A szigetországi sajtóban rendszeresen téma a menedzser menesztése a Chelsea-nél, és a hírek szerint már a jövőbeli utódját keresik…

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

 A Football Insider beszámolói szerint a Chelsea vezetősége már felvette a kapcsolatot a jelenleg munkanélküli Mauricio Pochettinóval, aki abban az esetben vehetné át Graham Potter helyét, amennyiben a londoniak mostani menedzserével a (közel)jövőben sem történne pozitív előrelépés.

A Chelsea az utolsó 15 tétmérkőzéséből csupán kettőt nyert meg és a tizedik helyre csúszott vissza az angol bajnokságban, és egyre biztosabbnak tűnik, hogy a következő szezonban a Bajnokok Ligájában sem indulhat el. Így aztán a szakma és a szurkolók egyaránt élesen bírálják Potter munkásságát, aki a jelentős téli erősítések ellenére sem tudott egyelőre mit kezdeni a csapattal, melyet balszerencsés módon jelentős sérüléshullám is sújt.

Az 51 éves Pochettino az elmúlt szezon végéig a Paris Saint-Germaint irányította, azelőtt 2014 és 2019 között a városi rivális Tottenham menedzsere volt, melyet 2019-ben BL-döntőig vezetett.