Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Sergio Ramos maradni akar a francia fővárosban! – sajtóhír

Mint ismert, a 36 esztendős középhátvéd szerződése idén nyáron lejár a Paris Saint-Germain együttesénél. A klub és Sergio Ramos eddig még nem tárgyalt nagy erőkkel egy esetleges hosszabbításról, amely egyes hírek szerint nem lenne ellenére a világ -és Európa-bajnok játékosnak.

Francia és spanyol lapok ugyanis azt állítják, hogy Ramos első számú szándéka, hogy legalább még egy évig maradjon a PSG-ben.

A számos szempontból nehéz első szezon után a korábbi Real Madrid játékos idén már meghatározó tagja lett a párizsi együttesnek, ahol feltett szándéka, hogy legalább egy évet maradhasson még.

A Sport című lap beszámolója szerint egyébként az MLS-ből nagy erőkkel csábított Ramos-szal egyébként a párizsi vezetők is elégedettek, így a felek rövidesen tárgyalóasztalhoz ülhetnek a folytatást illetően.

A 180-szoros spanyol válogatott játékos 2021 nyarán ingyen érkezett a Real Madridtól a francia fővárosban, ahol eddig 49 találkozón lépett pályára: francia bajnok és francia Szuperkupa-győztes lett ez idő alatt a PSG-vel.

Kíváncsian várjuk, Sergio Ramos valóban hosszabbít-e Párizsban?!