Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntöttek a Vasas edzőjének jövőjéről

Egybehangzó hazai sajtóbeszámolók szerint megszületett a döntés arról, hogy mi lesz a sorsa az NB I-es sereghajtó Vasas vezetőedzőjének…

 

Az NB1.hu beszámolói szerint a Vasas vezetősége úgy döntött, hogy a gyenge szereplés ellenére a mostani válogatott szünet után is marad Kondás Elemér a csapat vezetőedzője.

A Sportal információja szerint a Paks elleni vereséget követően egyeztetett a tulajdonosi kör, a tanácskozás végkicsengése pedig a következő volt: nem a vezetőedző veszít párharcot a gól előtt, nem ő hagyja ki a ziccert, nem lehet a mostani szereplést kizárólag Kondás Elemér nyakába varrni. A klubnál úgy vélik, a mostani szereplésben mindenkinek megvan a maga sara, ennek megfelelően együtt kell kihúzni a csapatot a gödörből.

Kondás szeptember elején váltotta Kuttor Attilát a csapat kispadján, azonban vele sem történt jelentős változás, és az NB I-be frissen feljutó együttes 24 forduló alatt mindössze három meccset nyert és 19 pontot szerzett. Az angyalföldiek jelenleg 8 ponttal vannak lemaradva a tabellán az utolsó bennmaradó helyet birtokló Újpesttől.