Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vignjevics: “Nekem az Újpest a legfontosabb”

Az NB I-es bennmaradásért harcoló Újpest a csütörtöki napon nevezte ki régi-új vezetőedzőjét

 

Az Újpest kispadjára visszatérő Nebojsa Vignjevics honfitársát, a szerb Milos Kruscsicsot váltotta, kinevezése kapcsán pedig a Nemzeti Sportnak adott interjút:

“Roderick Duchatelettel távozásom után is megmaradt a remek a kapcsolatom, ha Budapesten jártam, megittunk egy kávét, olykor telefonon kerestük egymást. Ettől függetlenül nagyon meglepett a hívása. Különösen annak fényében, hogy annak idején miként hagytam el Újpestet. Nem tudhatom a szurkolók miként fogadnak majd. A múltban néhányszor leültünk beszélgetni szemtől szemben, meg kell érteniük, nekik és nekem is az Újpest az első és legfontosabb. Egyedül senki sem lehet sikeres. A kirakósban én is csak egy apró puzzle vagyok. Biztos lesznek, akik ellenem szurkolnak, ám bízom benne, a többség a csapat mögé áll…”

“Egy nap gondolkodási időt kértem. Nem azért, mert nem szerettem volna jönni, hanem mérlegelni szerettem volna, jó lesz-e az Újpestnek, ha visszatérek. Kikértem néhány ember véleményét, mindenki azt mondta, Nebojsa, Újpesten a helyed! Éjszaka forgolódtam az ágyamban egy kicsit, másnap pedig autóba ültem, és útnak indultam a Megyeri útra. Mindig is szerettem Újpesten dolgozni, hét év nem repül csak úgy el nyomtalanul” – tette hozzá a kinevezése kapcsán.

Az Újpest a szünet előtti utolsó fordulóban 5-1-es vereséget szenvedett a Puskás Akadémiától, és jelenleg az utolsó bennmaradó helyen csak két ponttal előzi meg a már kieső Budapest Honvédot.