Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sallai Roland édesapja a klubváltásról beszélt

A magyar válogatott Bundesligában légióskodó szélsőjének jövőjéről több találgatás jelent meg a közelmúltban…

(Photo by Robert Szaniszlo/NurPhoto via Getty Images)

A Freiburg csapatában szereplő Sallai Roland édesapja, Sallai Tibor a Metropolnak elárulta, hogy úgy véli, fia azért kap kevesebb lehetőséget a német klubjában, mert csapata edzője úgy gondolja, hogy nyáron Olaszországba szerződik:

“A fiam boldogan érkezett haza Németországból, mert végre pályára léphetett. Freiburgi klubedzője, Christian Streich tudja, hogy Roland nyáron várhatóan az olasz bajnokságba szerződik, szerintem ezért nem játszatta őt a legutóbbi két Bundesliga-meccsen. Ehhez Roland nem szokott hozzá, a játék hiányzott neki.”

A 25 éves szélső számára Olaszország nem ismeretlen, ugyanis annak idején először fiatalon a Palermo légiósa volt a 2016-2017-es szezonban.

Sallai Tibor testvére, Sallai Sándor a lapnak már a Bulgária elleni Eb-selejtezőről osztotta meg várakozásait:

“Rossi fő érdeme válogatottunk biztonságos védőmunkája. Viszont hétfőn hiba lenne hátul járatni a labdát,  ugyanis csak úgy szerezhetünk három pontot, ha villámgyors offenzívával operálunk. Nyerünk, mert Bulgária nem egy világverő válogatott. Ismerem az unokaöcsémet, ha egy akciónál van három lehetősége, a legjobbat választja, kiváló a lövőtechnikája, a védekezésben, labdaszerzésben is jeles.”

A magyar válogatott hétfő este 20:45-től lép pályára Bulgária ellen a Puskás Arénában.