Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: jelentős lépésre készülnek a brazil tehetség megszerzéséért! – sajtóhír

A katalán lapértesülések szerint az FC Barcelona egy újabb lépéssel közelebb kerülhet Vitor Roque szerződtetéséhez, akinek az ügynökével személyes találkozót szerveznek Barcelonában.

Mint arról már mi is beszámoltunk, az Athletico Paranaense 18 esztendős csatárának megszerzése már-már prioritás a Barcának, különösen azok után, hogy maga az érintett is azt találta mondani, hogy szeretne a katalánoknál futballozni.

A Barcánál igyekszenek is minden előkészíteni a transzfer nyári nyélbe ütéséhez: ennek legújabb lépéseként, Barcelonába hívták a fiatal csatár ügynökét, akivel személyesen is egyeztetne a klubvezetés.

A SER Catalunya értesülése szerint a találkozóra napokon belül sor kerülhet, olyan témákat érintve, mint Vitor Roque elvárásai egy esetleges szerződést illetően. A beszámolóban hozzáteszik, hogy a Barca szeretné minél előbb tisztázni azt is, hogy miután a tehetség játékjogának 85%-át birtokolja az Athletico Paranaense, az 100%-os játékjog megszerzése milyen egyéb, többletköltségekkel járhat.