Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kijelölték a magyar női válogatott keretét a következő meccsekre

A magyar női válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az április elején esedékes összetartáson résztvevő keretet…

Az MLSZ.hu tájékoztatása szerint április 3. és 11. között Gyirmóton edzőtáborozik a Margret Kratz által irányított magyar női válogatott, mely során kétszer is megmérkőzik Izrael együttesével.

Az első mérkőzést április 3-án, 17.30-tól játsszák a csapatok, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti. A második felkészülési meccs április 11-én, 16.00-kor lesz.

A keretbe első alkalommal kapott meghívót Bokor Adrienn, a Puskás Akadémia 25 éves védője. A csapatban ezúttal hat ferencvárosi játékos szerepel, és újra meghívót kapott Szőcs Réka is, aki szülés után tér vissza a válogatottba.

“Jó lehetőség számunkra, hogy Izrael ellen készülünk most, áprilisban. Később, júliusra is tervezünk még két felkészülési találkozókat. Nem hiszem, hogy könnyű dolgunk lesz Izrael ellen, óvatosnak kell lennünk, ugyanakkor ez az edzőtábor jó lehetőséget biztosít a kísérletezésre. Továbbra is szeretnék minél több lánynak játéklehetőséget adni és kipróbálni a kerettagokat különböző posztokon. Megadom mindenkinek az esélyt és meglátjuk, hogy élnek vele a játékosok” – nyilatkozta a magyar válogatott német szövetségi kapitánya.

A válogatott keretébe a válogatottsági csúcstartó Vágó Fanny nem kapott meghívást, miután a szövetségi kapitány másként képzeli el a válogatott jövőjét.

A magyar női válogatott kerete

Kapusok: Bíró Barbara (FTC-Telekom), Schildkraut Fruzsina (Haladás-Viktória FC), Szőcs Réka (Budaörs SC)
Hátvédek: Bokor Adrienn (Puskás Akadémia FC), Fördős Beatrix (FC Internazionale Milano), Kovács Laura (ETO FC Győr), Németh Hanna (SV Werden Bremen), Öreg Cintia (ETO FC Győr), Palakovics Laura (Puskás Akadémia FC), Turányi Lilla (FC Bayer 04 Leverkusen), Vida Boglárka (ETO FC Győr)
Középpályások: Czellér Dorottya (FTC-Telekom), Csányi Diána (FTC-Telekom), Fenyvesi Evelin (FTC-Telekom), Nagy Virág (U.S. Sassuolo), Németh Loretta (ETO FC Győr), Papp Luca (FTC-Telekom), Süle Dóra (ETO FC Győr), Szabó Viktória (FTC-Telekom), Zeller Dóra (BK Häcken)
Támadók: Kaján Zsanett (AFC Fiorentina), Pápai Emőke (Grasshopper Club Zürich), Szakonyi Emese (Astra-Activtek HFC Üllő), Zágor Bernadett (MTK Budapest)