Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Csapatszinten kell kijönnünk a hullámvölgyből”

A Paks 3-2-es győzelmet aratott a Ferencváros ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 26. fordulójának szombat esti rangadóján, így a listavezető zöld-fehérek már öt forduló óta nyeretlenek a bajnokságban…

A Ferencváros sportigazgatója, Hajnal Tamás a Fradi Podcast műsorában beszélt a csapat közelmúltbeli gyengébb időszakáról:

“Tisztában vagyok vele, hogy finoman szólva nem egy jó formában vagyunk. Az elmúlt öt évben az ilyen teljesítmény nem volt jellemző a csapatra, hogy ilyen hullámvölgybe kerültünk volna. Most nagyon oda kell figyelnünk és a megfelelő következtetéseket levonni, hogy minél előbb meg tudjuk fordítani ezt a folyamatot. A pályán és a pályán kívül is össze kell fognunk és kijavítani a hibákat. Nagyon sok csavaron kell feszíteni, húzni. Mentális téren kell javulnunk, szeretnénk ha már a hétvégén látszódna a változás.”

“Csapatszinten kerültünk ide ebbe a helyzetbe, amit együttesen kell megoldanunk. Én nem teljesítményben várom a gyökeres változást, hanem az eredményben” – tette hozzá.

Hét fordulóval a bajnokság vége előtt a Ferencváros hat ponttal előzi meg a második helyezett Kecskemétet.