Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: a DVTK edzője kiakadt az ellenfél játékstílusa miatt

A Diósgyőr 1-1-es döntetlent játszott a Mosonmagyaróvár ellen az NB II hétfő esti rangadóján…

A hajrában pontot vesztő listavezető Diósgyőri VTK vezetőedzője, Kuznyecov Szergej nem fogta vissza magát a mérkőzés utáni értékelésében és kőkeményen beleállt az ellenfélbe:

“Egy csapat futballozott, egy csapat mutatta azt, hogy mi a futball. Ahhoz hogy ilyen meccset megnyerjünk, a helyzeteket jobban kell kihasználni, vagy kapott gól nélkül lehozni a meccset. Ha pedig egyenlő az állás, akkor többet kell lőni. Nagyon fájdalmas meccs volt, végig uraltuk a játékot, 80-20 százalék volt a labdabirtoklás, át sem jöttek a felezővonalon. A játékvezetőket nem értem, az ellenfél már az első félidőtől húzta az időt. Ennyire tetszik a gyep itt mindenkinek, hogy lefekszenek? Sürgetni akartam a játékot, és nekem adnak sárgát? Az emberek futballt nézni jönnek a meccsekre. A játék minősége megvolt, kicsi tudatosabbnak, figyelmesebbnek kellett volna lenni, hogy mikor gyorsítunk, mikor lövünk kapura. Ha így lett volna, nyerünk három vagy öt nullára. Az ellenfél egyszer rúgott kapura…”

A DVTK a pontvesztés ellenére magabiztosan vezeti a bajnokságot és közel áll ahhoz, hogy rövidesen matematikailag is bebiztosítsa a feljutását.