Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLS-ből kapott ajánlatot az Újpest támadója – sajtóhír

Hazai sajtóbeszámolók szerint az MLS hétfői piaczárásának napján komoly ajánlatot kapott az Újpest válogatott támadója az egyik tengerentúli klubtól…

A Nemzeti Sport értesülései szerint egy MLS-ben szereplő csapat bejelentkezett az Újpest magyar válogatott támadója, Csoboth Kevin megszerzéséért, aki azonban idény közben nem szerette volna elhagyni csapatát.

Az amerikai érdeklődést a labdarúgó ügynöke, Filipovics Vladan is megerősítette a lap részére:

“Valóban volt érdeklődés egy MLS-klub részéről Csoboth Kevin iránt. A játékos azonban a múlt héten jelezte, még mielőtt a konkrét tárgyalások megkezdődtek volna a klubok között, hogy számára most az a legfontosabb, hogy az Újpest minél jobban szerepeljen a bajnokságban, nem szeretne a bajnoki hajrá közben csapatot váltani. Annak ellenére, hogy nagyon komoly ajánlatot tettek volna mind a játékos, mind az újpesti klub felé és a hétvégén már intézték is volna a szerződését, mert most jár le Amerikában az átigazolási időszak első szakasza.”

Filipovics elmondta, az Újpest is tudott az érdeklődésről, de mivel Csoboth most csak a soron következő NB I-es meccsekkel kívánt foglalkozni, nem ültek tárgyalóasztalhoz a felek.

A játékosügynök ugyanakkor hozzátette, több országból is érdeklődnek Csoboth iránt, és nyáron újra adódhat lehetősége a klubváltásra, akár éppen az MLS-be is távozhat.