Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ZTE: “Nagyon rástresszeltünk a mérkőzésre”

A Zalaegerszeg hosszabbításban aratott 2-0-s győzelmet a Budafok ellen a MOL Magyar Kupa fináléjában…

 

A Zalaegerszeg irányítását a múlt héten átvevő vezetőedző, Boér Gábor boldogan értékelt a lefújás után, de az ellenfélnek is udvariasan gratulált:

“Azzal találkoztunk, amire számítottunk. Az osztálykülönbség megvolt a két csapat között, ugyanakkor nagyon rástresszeltünk a mérkőzésre. Gratulálok az ellenfelünknek a teljesítményükért, azt gondolom, a Budafok is győztes a mai estén. Nagyon élesek és motiváltak voltak. Mátyus Jánosról köztudott, hogy nagyon jó motivátor. Nekik ugyanakkor könnyebb volt a dolguk, hiszen az esélytelenek nyugalmával várták a meccset. A lefújáskor a családomra, a szüleimre gondoltam. Rengeteget segítettek nekem az elmúlt években. Emellett köszönet jár a csapatnak és a stábomnak is.″

“Nem készültem a tizenegyesekre, bíztam benne, hogy felőröljük őket. A második félidőtől kezdve már egyértelműen mi voltunk fölényben. Én abban láttam a hiányosságunkat, hogy önbizalom-hiányosan kezdtünk. Köszönet jár a közönségünknek, hogy átsegítettek minket a nehéz helyzeteken” – tette hozzá a ZTE vezetőedzője.

“A csapatot vissza kell húzni a földre. Vasárnap is pontot, pontokat kell szerezzünk. Meg kell ünnepelni a sikert, de az edzőnek nem szerencsés ilyenkor a helyzete” – árulta el a bajnoki folytatás kapcsán, ahol a Zalaegerszeg a bennmaradásért harcol.