Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csercseszov: “Van különbség a tavalyi és az idei bajnoki cím között”

A Ferencváros 3-0-ra legyőzte a Kisvárdát a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 30. fordulójának szombat esti összecsapásán…

A Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov felszabadultan értékelt, miután csapata fölényes győzelemmel ünnepelte meg az előző nap megszerzett bajnoki címet:

“Tegnap kaptuk a hírt, hogy bajnokok lettünk, így nem volt időnk ünnepelni, hiszen készültünk a mai meccsre. Szerettünk volna jól és eredményesen játszani a fantasztikus szurkolóink előtt. Azt hiszem, ez sikerült is. Ilyen hangulatra és ilyen meccsre számítottam. Tudtuk jól, hogy a Kisvárda egy harcos, fizikálisan is erős csapat erős kontrajátékkal. Az első félidőben is kompaktak voltunk, de a második játékrész jobban sikerült, és végül simán meg is nyertük a találkozót.”

“Van különbség a két bajnoki cím között. Tavaly, amikor megérkeztem, egy pont volt csupán az előnyünk, idén – többé-kevésbé – végig stabilan játszottunk. Boldog vagyok, hogy sikerült megvédeni bajnoki címünket. Bízom benne, hogy a nemzetközi színtéren is még jobbak leszünk a következő szezonban, ezúttal már a Bajnokok Ligájában” – árulta el az orosz vezetőedző.

A Ferencvárosnak még három meccse van hátra a szezonból, legközelebb a második helyezett Kecskemét otthonába látogat.