Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: riválisától igazolt támadót az Eintracht Frankfurt! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt együttese hivatalos oldalán jelentette be a hírt, miszerint szerződtették Omar Marmousht, aki 4 évre írt alá a csapathoz.

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Omar Marmoush 2017 óta a Wolfsburgban nevelkedett, a felnőttek között 2020-ban mutatkozhatott be. A “Farkasoknál” az első években rendre kölcsönadták őt, fél szezont a St. Pauli csapatánál töltött, míg tavaly a VfB Stuttgartban futballozott szintén kölcsönben. A Wolfsburg színeiben a mostani szezonban rendre lehetőséghez jutott a támadósor közepén és két szélén is bevethető játékos, aki eddig 34 mérkőzésen 1644 percet kapott a bizonyításra, ez idő alatt pedig 6 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. A szerződése viszont a mostani idény végén lejár a Wolfsburgnál, és a felek nem is tudtak megegyezni a közös folytatásról. Erre a lehetőségre csapott le az Eintracht Frankfurt csapata, amely ingyen szerezte meg a 24 éves játékost, aki 2027 nyaráig kötelezte el magát új állomáshelyén.

Minden sorozatot figyelembe véve Marmoush összesen 46 mérkőzésen ölthette magára a Wolfsburg mezét, amelyeken 6 gól és 1 gólpassz került a neve mellé. Új csapatánál a 7-es számú mezt fogja viselni.