Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Moussa Dembélé a Bundesligába igazolhat! – sajtóhír

A német Sky Sports információi szerint a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Lyon csatárát, nevezetesen Moussa Dembélét az Eintracht Frankfurt szeretné szerződtetni…

(Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A német Sky Sports úgy tudja, hogy az Eintracht Frankfurtnál felmerült Moussa Dembélé szerződtetése. A frankfurti együttes szeretne felkészülni Randal Kolo Muani esetleges távozására, aki iránt nem meglepő módon hatalmas az érdeklődés. Moussa Dembélé mellett még állítólag Hugo Ekitike és Joshua Zirkzee neve merült fel az Eintrachtnál. A francia csatár kontraktusa egyébként a szezon végén lejár a Lyonnal. 

Moussa Dembélé 2018 nyarán igazolt át az Olympique Lyonhoz a Celtictől. A 2018/2019-es, majd a 2019/2020-as idényben is remekül teljesített, a két kiírás alatt összesen 31 gólt szerzett a bajnokságban. A 2020/2021-es szezon folyamán nem igazán ment neki a játék, ennek ellenére az Atletico Madrid kölcsönvette. Az előző idényben viszont újra magára talált a Lyonnál, Dembélé 21 gólig jutott a Ligue 1-ben. Ennek ellenére Alex Lacazette visszatérésével a háttérbe szorult, Laurent Blanc rendkívül ritkán számol vele. Dembélé eddig 172 tétmérkőzésen lépett pályára a Lyonban, ezeken 70 találatot szerzett.