Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dárdai Pál nem érti a játékosai hozzáállását

Ahogyan arról beszámoltunk, a Hertha BSC 5-2-es vereséget szenvedett az 1. FC Köln ellen a múlt fordulóban, és a kiesés szélére került a Bundesligában…

(Photo by Federico Gambarini/picture alliance via Getty Images)

A Hertha BSC régi-új magyar vezetőedzője, Dárdai Pál saját játékosait sem kímélte a soron következő, Bochum elleni bajnoki előtt:

“Nincs rendben, ha a szezon végén úgy kell beszélni a játékosokkal, hogy „kérlek, tegyél meg egy métert”. Lehet, hogy évekig hallgattak hasonló dolgokat, de ez nem járható út. Nem dolgoztam még olyan csapattal, ahol az akarat, a labdával való játék, lényegében az alapok eltűnnek menet közben. Két hete a Stuttgart ellen minden működött, legutóbb a Köln ellen ebből semmi sem látszott. Érthetetlen.”

“Remélem tiszta lesz mindenkinek a hétvégén: ezt a meccset meg kell nyerni. A szurkolókért, és a természetesen a klub minden alkalmazottjáért” – tette hozzá a tréner.

Két fordulóval a vége előtt a sereghajtó Hertha öt pontra van az osztályozós helyezéstől, és amennyiben nem nyeri meg a következő meccsét, biztosan búcsúzik az első osztálytól.