Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyolc év után távozott a Fehérvár válogatott játékosa

Az NB I utolsó fordulójában a bennmaradást kiharcoló MOL Fehérvár csapatától a rutinos hátvéd még az utolsó mérkőzést megelőzően elbúcsúzott…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Loïc Nego (@loic.nego) által megosztott bejegyzés

A MOL Fehérvár magyar válogatott hátvédje, Loic Nego nyolc év után búcsút intett a csapatnak, miután az utolsó fordulós mérkőzés előtt közösségi oldalán keresztül köszönt el a szurkolóktól:

“Az elmúlt években szerencsés voltam, hogy megtapasztalhattam a dicsőséges pillanatainkat, amikor bajnoki címeket szereztünk és részt vettünk európai kupákban. Sőt, még a liga legjobb játékosának is megválasztottak ezekben az években. Azonban a mai játék lesz a legfontosabb. Fontos, hogy emlékezzünk a történelmünkre, megvédjük klubunk színeit, de mindenekelőtt szívvel játszunk, hogy a klubunk ott maradjon, ahová igazán tartozik. A támogatásotok, mint mindig, döntő fontosságú lesz. Együtt, ma este, szurkolók, stáb és játékosok, elérjük ezt. Találkozunk ott.”

A 32 éves hátvéd először 2013-ban került hazánkban az Újpesthez, majd 2015-től erősítette a fehérvári csapatot. Nego azóta minden sorozatot figyelembe véve 312 mérkőzésen lépett pályára a piros-kékek színeiben, ezalatt pedig 39 találat és 49 előkészítés fűződött a nevéhez.

A francia származású jobb bekk a francia korosztályos válogatottakban való szerepvállalása után 2020 óta 27 alkalommal lépett pályára a magyar válogatottban az állampolgárság megszerzése után.