Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: három távozót és egy hosszabbítást jelentett be a Kisvárda – HIVATALOS

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 2022-2023-as idényének végeztével a Kisvárda is alakítja a játékoskeretét a következő szezonra…

 

A Kisvárda hivatalos honlapján több változást is bejelentett a keddi napon: egyfelől Hindrich Ottó, Anton Kravcsenko és Hej Viktor személyében három lejáró szerződésű játékos is búcsúzott a csapattól, másrészt a csapat egyik legjobb góllövője, Jasmin Mesanovic további két évre elkötelezte magát a szabolcsiakhoz.

A három távozó közül a kapus Hindrich visszatért a kölcsönből Kolozsvárra, míg az ukrán hátvéd négy, az ukrán-magyar hét év után köszönt el az egylettől. Hej a továbbiakban az MTK Budapest futballistája lesz, az élvonalba visszatérő kék-fehérek már be is jelentették a szerződtetését.

A hosszabbító Mesanovic az elmúlt két NB I-es idényben egyaránt nyolc-nyolc gólt szerzett a csapat színeiben és felettébb elégedetten nyilatkozott a klub honlalpjának az új szerződés megkötése után:

“Nagyon boldog vagyok, hogy újabb két évig kisvárdai játékos maradok, nem is gondoltam arra, hogy távoznom kellene. Bár több más lehetőségem volt, az első opciót az jelentette a számomra, hogy maradok, és örülök, hogy ilyen szempontból találkoztak az érdekeink a vezetőkével” – jegyezte meg a 31 éves bosnyák válogatott támadó.