Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spalletti: “Nem fogom meggondolni magam, egy évet kihagyok”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Napoli elnöke megerősítette, hogy a bajnokcsapat edzője a saját döntéséből elhagyja a csapatot, ugyanis a szakember pihenni szeretne…

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Az olasz bajnoki címet megnyerő Napoli vezetőedzője, Luciano Spalletti maga is megerősítette, hogy egy évet ki szeretne hagyni, hogy a családjával töltse az időt:

“Szeretnék több időt szentelni Matilde lányomnak, akivel korábban nem lehettem sokat együtt. Kicsit pihennem kell, fáradtnak érzem magam. Nem fogom meggondolni magam, egy évet biztosan kihagyok.”

“Nincs olyan dolog, ami ne hiányozna majd a városból és a klubból. A Napolit biztosan követni fogom ezután is, ha játszik. Néha az emberek a túlzott szeretet miatt távoznak. Úgy gondolom, nagyszerű dolgokat vittünk véghez. A város megmutatta, mennyire szenvedélyesen szeretik a labdarúgást az emberek. A BL-ben tovább is menetelhettünk volna, de nem bájunk, hogy nem így történt, így is megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek a világ legjobbjai ellen” – mondta el a nápolyiaknál töltött időszakról.

A 63 éves szakember két éven át volt a Napoli edzője, második szezonjában bajnoki címhez segítette a csapatot, amely 33 év után nyerte meg újra a Serie A-t.