Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: az MLSZ díjazta a szezon legjobbjait

Szerda este rendezték meg az MLSZ hagyományos szezon végi ünnepségét, a RangAdó-díjátadón az elmúlt idény legjobbjait jutalmazták…

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Magyar Labdarúgó Szövetség RangAdó díjátadóját, amelyen a magyar futball legkiválóbb szereplőit díjazták hét különböző kategóriában.

Három kategória (az év játékosa, felfedezettje és edzője) végeredménye most is a klubok szavazatai alapján dőlt el, minden egyesület részéről a csapatkapitány, a vezetőedző, valamint a legidősebb és a legfiatalabb labdarúgó szavazott az általa legjobbnak tartott 3–3 játékosra kategóriánként.

Az év játékvezetőjét az MLSZ Játékvezető Bizottsága választotta meg, míg a fair play-díj a fair play-lista alapján talált gazdára. Az év góljának járó díjat idén is a szurkolók szavazatai alapján osztották ki.

A Paks támadója, Varga Barnabás duplázott a gálán, ugyanis a gólkirályi cím mellett az év játékosa elismerést is kiérdemelte. Az év edzőjének az újoncként második helyezett Kecskemét edzőjét, Szabó István választották meg, az év játékvezetője másodszor Berke Balázs lett, az év gólja Batik Bence nevéhez fűződött, míg a Ferencváros ifjú üdvöskéje, Lisztes Krisztián az év felfedezettje lett.

Az MLSZ díjazottjai:

Az Év játékosa: Varga Barnabás (Paksi FC)
Az Év felfedezettje: Lisztes Krisztián (Ferencváros)
Az Év edzője: Szabó István (Kecskeméti TE)
Az OTP Bank Liga gólkirálya: Varga Barnabás (Paksi FC)
Az Év játékvezetője: Berke Balázs
Az Év legszebb góljának szerzője: Batik Bence (Puskás Akadémia)
Fair play-díj: Kisvárda Master Good