Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbítana rutinos védőjével az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese szeretne szerződést hosszabbítani középhátvédjével, Stefan de Vrijjal.

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az Inter együttese a következő években is számítana még Stefan de Vrij szolgálataira. A holland futballistának az idény végén fog lejárni a szerződése a milánói klubbal, de a források alapján a felek már jó ideje tárgyalnak egy esetleges hosszabbításról. Az értesülések szerint az Inter vezetői a következő napokban újból tárgyalóasztalhoz ülnek a 31 éves játékossal, akinek egy két évre szóló hosszabbítási ajánlatot fognak tenni, miután még mindig meghatározó tagja a csapatnak. A sajtó tudomása szerint de Vrij is szívesen maradna a fekete-kékeknél, de amennyiben nem tudnak megegyezni a hosszabbításról, úgy sem kéne aggódnia a jövőjét illetően, ugyanis Spanyolországból és Törökországból is vannak kérői.

Stefan de Vrij 2018 nyara óta tartozik az Inter kötelékébe. A klub színeiben azóta 203 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 9 gólt és 7 gólpasszt jegyzett.