Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: a Manchester United szélsőjét szemelte ki az RB Leipzig! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig együttese a Manchester United játékosát, Anthony Elangát szeretné leigazolni.

(Photo by Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images)

A legfrissebb német sajtóértesülések szerint az RB Leipzig gárdája a nyári átigazolási időszakban szeretne erősíteni a támadószekcióján. Ez nem is meglepő annak a fényében, hogy Christopher Nkunku biztosan távozik a csapattól, és Szoboszlai Dominiknek is akadnak kérői. A beszámolók alapján a német klub egyik kiszemeltje nem más, mint a Manchester United játékosa, Anthony Elanga. A svéd szélső manchesteri karrierje ígéretesen indult, Erik ten Hag érkezésével azonban egyértelműen perememberré vált. A holland tréner irányítása alatt alig-alig jutott lehetőséghez a 21 éves szélső, aki 26 találkozón összesen 702 percet tölthetett a pályán. Nem meglepő módon a hírek szerint a Manchester United sem ragaszkodik Elanga megtartásához, és hajlandóak lennének őt elengedni abban az esetben, ha 15-20 millió eurós ajánlatot kapnak egy csapattól.

Anthony Elanga a Manchester United színeiben minden sorozatot figyelembe véve 55 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 25 millió euróra teszi a transfermarkt.