Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: megegyezett a Bayern München kapusával az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese megegyezett a személyes feltételeket illetően Yann Sommerrel, a Bayern München kapusával.

(Photo by S. Mellar/FC Bayern via Getty Images)

Mindenképp igazolnia kell kapust/kapusokat az Inter együttesének a nyári átigazolási időszakban. A milánói klub Samir Hanadovictól már elköszönt, és a hírek szerint napok kérdése csupán, hogy André Onana a Manchester Unitedhez szerződjön. A beszámolók alapján a kék-feketék két kiszemeltje erre a posztra Yann Sommer és Anatoliy Trubin, akik közül most először a svájci hálóőr megszerzése érdekében tett lépéseket a csapat. Fabrizio Romano ugyanis nemrég arról számolt be, hogy az Inter vezetősége már meg is egyezett a rutinos hálóőrrel a személyes feltételeket illetően, így már csak a Bayernnel kell dűlőre jutniuk az átigazolási díj kapcsán. Sommer a hírek szerint nagyon gyorsan elfogadta az Inter ajánlatát, miután a Bayernnél csak második számú hálóőrként számolnának vele Manuel Neuer felépülése után.

Yann Sommert 2023 januárjában 9 millió euróért szerződtette a Bayern a Borussia Mönchengladbachtól. A klub színeiben összesen 25 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 8-at hozott le kapott gól nélkül.