Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klaksvík: “Innentől bárkit meg tudunk verni…”

A Ferencváros 3-0-s vereséggel búcsúzott a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában a feröeri KÍ Klaksvík ellen…

 

A feröeri KÍ Klaksvík vezetőedzője, Magne Hoseth örömittasan nyilatkozott a Ferencváros legyőzését követően:

“Negyven perce ért véget a mérkőzés, még le kell ülepednie az élménynek, és fel kell dolgozni a történteket. Ugyanakkor tény, hogy ha képesek vagyunk idegenben 3-0-ra legyőzni a Ferencvárost, akkor reménykedhetünk más csapatok ellen is. Most viszont még szeretnénk kiélvezni a pillanatot, de holnap már minden erőnkkel elkezdünk készülni a Häcken elleni folytatásra.”

“Edzőként ez óriási pillanat, és nagyon büszke vagyok a csapatomra. Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy a hazai szurkolók így mögénk álltak, pontosan tudom ugyanis, hogy a Ferencvárosnál a szimpatizánsok mennyire fontos részét képezik az egyesületnek. Ez a futball színtiszta esszenciája, végtelenül boldoggá tett ez az irányunkba mutatott szimpátia” – tette hozzá.

“Amikor a játékosok hisznek magukban, hegyeket tudnak megmozgatni, és ilyenkor minden lehetséges. A három-nullás diadalt azért így sem mondanám reálisnak, de, csakúgy, mint az első meccsen, most is hittünk magunkban, és nagyon boldogok vagyunk az eredménnyel. A játékosaim hősök, akikben megvolt a kellő attitűd a csodához. Igen, ilyenkor minden lehetséges” – vélekedett a vezetőedző.

A csapat magyar kapusedzője, Turi Géza ugyancsak úgy gondolja, hogy bárkit legyőzhetnek a továbbiakban, de legalábbis mindent meg fognak tenni érte: “Azt nem tudom, hogy a jobb csapat jutott-e tovább, de talán azt mondhatom, hogy mindkét meccsen jobb napot fogtunk ki. Úgy gondolom, hogy a bajnokság elején jobb lesz a Fradi is. Mi ugye idény közben járunk, szóval ez előnyünkre válhatott. El se tudom mondani, mit jelent ez számunkra. Innentől bárkit meg tudunk verni. Azt nem állítom, hogy a BL-csoportkörbe bejutunk, de minden ellenfél dolgát meg akarjuk nehezíteni.”