Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországba kerülhet a PSG középpályása, Renato Sanches – sajtóhír

Olasz sajtóhírek szerint a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain csapata a Serie A-ba küldheti középpályását, Renato Sanchest.

 (Photo by Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images)

Az olasz calciomercato.com értesülései szerint az AS Romában játszhat kölcsönben a következő szezonban a Paris Saint-Germain középpályása, Renato Sanches. A portugál játékos hamarosan meg is érkezhet az olasz fővárosba, hogy átessen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon. Sanches eleinte a Bajnokok Ligája-indulása hiánya miatt nem akart Rómába igazolni, de végül sikerült meggyőzni azzal, hogy folyamatos játéklehetőséget kaphat.

A hírek szerint a játékos fizetését (nagyjából 5 millió eurót) részben a PSG állja, míg az AS Roma 1,5 millió eurós kölcsönösszeget fog fizetni a franciáknak. A szezon végén egy 12,5 millió eurós vételi opcióval végleg le is igazolhatják a portugált, a PSG azonban 15 millió eurót szeretné kérni érte.

Renato Sanches tavaly nyáron igazolt Párizsba a LOSC Lille csapatától 15 millió euró ellenében. Az első szezonjában azonban 21 mérkőzést kellett kihagyni egy izomsérülés miatt, így nem igazán tudott beilleszkedni a csapatban. Az előző szezont nézve végül minden sorozatot figyelembe véve 27 meccsen lépett pályára a PSG színeiben, amelyeken két gólt is jegyzett.