Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A DAC-tól vett kölcsön brazil légióst az ETO – HIVATALOS

A jelentős nyári erősítéseket végrehajtó ETO FC Győr legutóbb egy újabb játékos érkezéséről számolt be…

 

Az NB II-es ETO FC Győr hivatalos honlapján tudatta, hogy a következő idényre kölcsönvette az FC DAC 1904 brazil középpályása, Riquelme Rodrigues Mendes játékogát.

A 20 éves védekező a Corinthians akadémiáján nevelkedett, januárban került a dunaszerdahelyiekhez, ahonnan kölcsönben az elmúlt tavasszal a szlovák másodosztályú Somorjánál szerepelt, hét meccsen három gólt szerzett.

“Komoly célokkal érkeztem a csapathoz, szeretném a legjobb tudásommal segíteni a klubot a jövőben. Elsődleges célom, hogy beverekedjem magam a kezdőbe, és ezt jó teljesítménnyel megháláljam. A csapattársak nagyon jól fogadtak, az öltözőben remek a hangulat, minden feltétel adva van, hogy jól szerepeljünk. Nagyon várom már a bajnokság kezdetét! Hajrá ETO!” – mondta az új szerzemény.

Riquelme egy nagyon harcos, agresszív, és emellett nagyon technikás játékos. Más típusú futballista, mint a többi posztján játszó, így több variációs lehetősége is lesz a vezetőedzőnek a csapat összeállításakor. Hiába még csak 20 esztendős, látszik rajta, hogy a felnőtt futballból érkezett hozzánk, nagy erőssége lesz a gárdának – tette hozzá Köteles László sportigazgató.