Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Törökországban folytatja pályafutását az AC Milan támadója! – hivatalos

A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Besiktas JK hivatalos honlapján keresztül tudatta, hogy szerződtette az AC Milan rutinos horvát támadóját, Ante Rebicet…

A Besiktas színeiben folytatja karrierjét Ante Rebic, aki négy idényt után távozott az AC Milantól. A rutinos horvát támadóval 2025 nyaráig szóló szerződést kötött a török gárda, játékjogát ingyen szerezte meg. Rebic éves szinten nettó 2,5 millió eurót fog keresni új csapatában. 

Ante Rebic a 2019-es nyári átigazolási időszak folyamán került kölcsönbe az AC Milanhoz az Eintracht Frankfurttól, majd a szezon végén végleg megvásárolta a milánói alakulat. Rebic a 2019/2020-as idény második felében, illetve a 2020/2021-es kiírás során remek teljesítményt nyújtott, azonban az állandó sérülések miatt idővel egyre inkább a háttérbe szorult. Mindent egybe véve 123 tétmérkőzésen lépett pályára az AC Milan színeiben, ezeken 29 találatig és 17 gólpasszig jutott. Társaival a 2021/2022-es idényben megnyerte az olasz bajnokságot.