Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az NB II-be szerződött a hazatérő válogatott védő – HIVATALOS

A görög élvonalból kieső Levadiakosz egyik magyar légiósa a minap szerződést bontott csapatával és a magyar másodosztályba írt alá…

 

A magyar másodosztályú bajnokságba (Merkantil Bank Liga) frissen feljutó BVSC-Zugló hivatalos oldalán jelentette be, hogy szabadúszóként szerződtette a korábbi magyar válogatott védőt, Vinícius Paulót.

A 33 éves brazil születésű hátvéd 2011 és 2020 között szerepelt a Videoton alkalmazásában, mellyel két magyar bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert, miközben a magyar állampolgárságot is megszerezte. Több mint 300 mérkőzést játszott a fehérvári csapat színeiben. Vinícius 2017 és 2019 között hét mérkőzésen pályára lépett a magyar válogatottban is, mellyel kapcsolatbna a közelmúltban elmondta, hogy nem mondott le végleg a nemzeti csapatról.

“Tetszett az elképzelés itt a BVSC-nél. A klubnak komoly ambíciói vannak és ilyen helyet kerestem, ahol folytathatom a karrieremet. Úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek és várom már a közös munkát. Tudom, hogy egy nagymúltú klubról van szó, amely nagyon családias. Jó az elhelyezkedése is a fővárosban. Szeretnék minél többet játszani a szezonban és a maximumot nyújtani, amivel segíthetem a csapatot” – nyilatkozta az új igazolás.