Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új támogató érkezett a Budapest Honvédhoz – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) partneri együttműködést kötött egy új támogatóval…

 

A Budapest Honvéd hivatalos oldalán számolt be róla, hogy támogatói szerződést kötött a CLC-Construct Kft.-vel.

A megállapodás értelmében a a vasbeton szerkezetépítési piac meghatározó szereplőjének logója a Honvéd mezének bal oldali ujján lesz látható.

A céget az évek során számos közéleti, kulturális és társadalmi jelentőségű projekt kivitelezési munkálataiban való részvétellel bízták meg. Működési területük elsősorban a fővárosra és vonzáskörzetére összpontosul, de jelentős referenciamunkákkal rendelkezik az ország szinte minden régiójában.

“Ahhoz, hogy a Honvéd gazdaságilag szintet lépjen, szükségesek a piaci alapú szponzorok, akik fantáziát látnak a klubunkban, a megújult modellben és anyagilag is segíteni tudnak minket. A CLC csatlakozását ezért is tartom fontosnak és előrelépésnek a korábbi időszakokhoz képest, mert ez a fajta támogatás akkor sem volt jellemző, amikor bajnok lett a csapat. Szeretnénk minél több vállalkozást magunk köré gyűjteni, olyan cégeket, amelyek hisznek a Honvéd új modelljében, hiszen fontos támogatást jelentenek a klubnak, a tulajdonosoknak és ezzel segítik a feljutásért, az előrelépésért folytatott küzdelmünket is“ – tette hozzá Kun Gergely, a Budapest Honvéd ügyvezetője.