Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: “Megérdemelten veszítettünk…”

Az Európa-liga legutóbbi játéknapján a Liverpool 3-2-es vereséget szenvedett a Toulouse ellen

(Photo by Ibrahim Ezzat/NurPhoto via Getty Images)

A Liverpool német menedzsere, Jürgen Klopp beismerte, hogy jogos volt csapata veresége a Toulouse ellen, ugyanakkor a tréner erősen kifogásolta, hogy a játékvezető nem adta meg csapata hosszabbításbeli egyenlítő gólját egy kezezés miatt:

“Nemrég néztem vissza a videót, és számomra ez nem kéz, de hogy dönthetném el ezt én? A labda a mellkasra megy, és utána nem látok érintkezést a karral, hogy őszinte legyek. Lehet, hogy nekik más volt a kép, mint nekem… Ettől függetlenül megérdemelten veszítettünk, mert nagyjából minden döntő párharcot ők nyertek meg. Túl sok olyan helyzetünk volt, amikor meg kellett volna szereznünk a labdát, de nem tettük. Ráadásul legalább kétszer könnyedén eladtuk a labdát – az egyik egy gól volt, a másikban nem vagyok biztos, hogy engedélyezett vagy érvénytelenített gól volt. Kontratámadás, harmadik gól, az utolsó sor túl mélyen. A védekezésünk egyszerűen nem volt elég jó ezen a meccsen.”

“Nem aggódom a jövő miatt, a végén intenzíven játszottunk, megtettünk mindent, csak kicsit későn. Egy mérkőzésen a megfelelő pillanatban kell döntéseket hozni, nem kaphatunk olyan gólokat, mint amilyeneket ma kaptunk” – tette hozzá.

Klopp indulatosan szólalt fel, amikor a sajtótájékoztatóra behalatszódott a hazai szurkolók ünneplése: “És az kinek az ötlete volt, hogy itt legyen a sajtótájékoztató?”