Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: meglepő csatárigazolással jelentkezhetnek a blancók januárban! – sajtóhír

Az angol és a spanyol sportsajtóban egy meglepő név merült fel abban a kalapban, amely a csatárt kereső Real Madrid lehetséges januári célpontjait tartalmazza.

A hírek szerint a blancók kapcsán is szóba került a hosszú eltiltását rövidesen letöltő, az új évben a visszatérésre költöző Ivan Toney neve.

Mint arról mi is beszámoltunk, a Brentford 27 esztendős gólerős csatárát fogadási csalás miatt függesztették fel, nyolc hónapra. Toney gőzerővel készül a visszatérésre, és érdekes lehet eljátszani azzal a gondolattal, hogy vajon Angliában, a mindig-mindenre ‘lecsapó’ szigetországi sajtó és közvélemény vajon miképpen fogadja majd a szabályszegése előtt remek formában futballozó csatár újbóli pályára lépését.

Amennyiben pusztán az utóbbi gondolatmenetből indulunk ki, akkor sem biztos, hogy egy esetleges madridi kitérő – még ha csak fél évre, kölcsönbe is – nem lenne előnyére Toney számára, nem is beszélve arról, hogy csak a Real Madrid keresné meg a játékost…

A Brentfordban eddig igen impozáns mutatókkal bíró (124 találkozón 68 gól és 21 gólpassz – a szerk.) Toney jövője kapcsán várhatóak még további fejlemények, figyelembe véve, hogy ligán belül is élénk lehet az érdeklődés a Transfermarkt által jelenleg 35 millió euróra taksált csatárért.