Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gulácsi ismét BL-meccsen védte a Leipzig kapuját

Az RB Leipzig Young Boys elleni győzelme alkalmával újra a magyar válogatott kapus őrizte a lipcseiek kapuját…

(Photo by Jan Woitas/picture alliance via Getty Images)

A magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter több mint egy év után állt újra az RB Leipzig kapujában BL-mérkőzésen, azok után, hogy tavaly októberben a Celtic ellen térdszalag-szakadást szenvedett. Visszatérése óta még csak a kupában védett, idegenben, így a mostani volt az első hazai meccse.

“Itt mindig különleges játszani. Nagyon hosszú év volt, amíg nem léphettem pályára. Boldog vagyok, hogy ma játszhattam. A Bajnokok Ligája-esték mindig nagyszerűek, nagyon élveztem.”

“Mindkét csapat nagyon kompakt volt az első félidőben, és nem nagyon kockáztatott. Ezzel együtt túl sokszor vesztettünk labdát és nem tudtuk annyira uralni a játékot, amennyire akartuk. A második játékrész már nyíltabb volt. Remek gólokat szereztünk a megfelelő pillanatokban. Volt jó néhány lehetőségünk és úgy gondolom, megérdemelten nyertünk” – tette hozzá Gulácsi a mérkőzésről.

A Leipzig az utolsó fordulóban már egy tét nléküli meccset játszott, mivel az már korábban eldőlt, hogy a Manchester City mögött a második helyen zárják a csoportot.