Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási hajrá 2024: a téli átigazolási piac utolsó órái ÉLŐBEN!

A mai nap folyamán lezárul a januári transzferidőszak a topligákban, és ahogy az lenni szokott az utolsó pillanatokig kivárnak egy-egy komolyabb átigazolással vagy kölcsönszerződéssel a topklubok, amelyekről beszámolunk. A FociClub.hu szerkesztősége ezzel a folyamatosan frissülő cikkel kedveskedik a labdarúgás és a transzferidőszak kedvelőinek. Tartson velünk egész nap és garantáljuk, hogy nem marad le semmiről. Cikkünk frissítéséhez nyomjon F5-öt vagy kattintson IDE!

00:25 A piac bezárult, így mi is zárjuk a Deadline Day élő közvetítését. Köszönjük szépen mindenkinek, aki a mai nap velünk tartott! Reggel még frissítjük a cikket az éjszaka bejelentett igazolásokkal, így érdemes lesz visszanézni! Jó éjszakát!

00:30 HIVATALOS! Real Betis a csütörtök esti órákban még arról számolt be, hogy megszerezte Cédric Bakambu játékjogát a török Galatasaraytól.

00:21 HIVATALOS! A Real Betis bejelentette, hogy sikerült leigazolniuk Chimy Ávilát az Osasuna csapatától. A játékos 2027-ig szóló szerződést írt alá.

00:20 HIVATALOS! A Wolves középpályása, Joe Hodge a Championshipben szereplő Queens Park Rangershez szerződött kölcsönbe a szezon hátralévő részére.

00:17 A Fulham benyújtotta a Premier League-nek az Armando Broja, a Chelsea támadójának kölcsönvételéről szóló szerződését. A 22 éves játékos már túl van az orvosi vizsgálaton, de Marco Silva csapata nem tudta hivatalosan bejelenteni a lépést az átigazolási határidő előtt. A Fulhamnek még van ideje a papírmunkák elvégzésére, és remélik, hogy még ma este be tudják jelenteni Broja érkezését.

00:09 HIVATALOS! Újabb igazolást jelentett be a Nottingham Forest. Az új szerzeményük a Strasbourg hálóőre, Matz Sels.

0:04 Fabrizio Romano azt is tudni véli, hogy Rayan Cherki Fulhambe szerződése nem volt komoly és nem is fog megtörténni.

0:03 Fabrizio Romano szerint Stefano Sensi átigazolása a Leicester Cityhez az Intertől az összeomlás szélén áll, és nem fog összejönni.

23:58 HIVATALOS! A magyar válogatott védője, Callum Styles a másodosztályban szereplő Sunderlandbe került kölcsönbe a harmadosztályú Barnsley csapatától. A szerződésében vételi opció is található, így a szezon végén végleg megvásárolhatják.

23:50 HIVATALOS! A Tottenham csatára, Alejo Veliz a szezon hátralévő részére kölcsönbe a Sevillához szerződött.

23:47 HIVATALOS! A Bournemouth bejelentette, hogy kölcsönbe szerződtette a Getafe török válogatott játékosát, Eres Ünalt.

23:34 HIVATALOS! Bertrand Traoré ingyen csatlakozik a Villarrealhoz, miután szerződést bontottak vele az Aston Villával. 

23:31 A Chelsea játékosa, Armando Broja átesett az orvosi vizsgálatokon, mielőtt kölcsönbe a Fulhamhez kerülne.

23:22 HIVATALOS! A szezon hátralévő részére kölcsönbe került a Rennes védője, Lorenz Assignon a Burnley-hez vételi opcióval.

23:18 HIVATALOS! A Brighton a piac zárása előtt megszerezte a Reading támadóját, Caylan Vickerst. Ő a januári átigazolási időszak ötödik tinédzser-igazolása a Sirályoknak. A 19 éves játékos 2027 júniusáig szóló szerződést írt alá.

23:08 HIVATALOS! Az Aston Villa leigazolta az ausztrál kapust, Joe Gaucit az Adelaide Unitedtől. A 23 éves játékos 2028-ig szóló szerződést írt alá a Villa Parkban.

23:02 HIVATALOS! Az amerikai Ethan Horvath véglegesen a Cardiff Cityhez szerződött a Nottingham Foresttől.

22:54 David Orstein szerint a svéd tehetség, Lucas Bergvall a Tottenhamet választja a Barcelona helyett. Az angolok már meg is állapodtak a Djurgardennel egy 10 millió euróhoz közelítő átigazolási díjról + bónuszok. Pénteken érkezik az orvosi vizsgálatra és aláírja az 5 éves szerződését, de csak nyáron csatlakozik az első csapathoz.

22:45 HIVATALOS! A Chelsea ismét kölcsönadta a szezon első felében a Nottingham Forestben futballozó Andrey Santost. A brazil játékos az idény végéig az RC Strasbourg csapatában fog játszani.

22:33 HIVATALOS! A Sheffield Unitedba került a szezon hátralévő részében kölcsönbe az Everton védője, Mason Holgate.

22:30 A legfrissebb hírek szerint a Manchester United és a Nottingham Forest korábbi középpályása, Jesse Lingard Dél-Koreába igazolhat!

22:29 HIVATALOS! Az Olympique Lyon sikeresen leigazolta a középpályás Orel Mangalát a Nottingham Foresttől. A kölcsönért 11,7 millió eurót fizettek, de vételi opcióval a szezon végén még 17,5 millió euróért végleg megvehetik.

22:25 Fabrizio Romano szerint a Villarreal egyre közelebb áll ahhoz, hogy az Aston Villától ingyen leigazolja Bertrand Traorét.

22:20 HIVATALOS! A Newcastle középpályása, Isaac Hayden a szezon hátralévő részére kölcsönbe került a Championshipben szereplő Queens Park Rangershez.

22:19 HIVATALOS! A francia bajnokságban szereplő Montpellier kölcsönbe szerződteti Yann Karamoh-t a Torinótól vételi opcióval.

22:15 A Galatasaray hivatalos ajánlatot tett a Fulhamben játszó Carlos Viniciusért, kölcsönvételi opcióval. A Real Betis is ajánlatot tett Carlos Viniciusért.

22:10 HIVATALOS! A 20 éves Paxten Aaronson kölcsönben csatlakozik a Vitesse csapatához az Eintracht Frankfurttól.

22:04 HIVATALOS! A Brighton leigazolta a Sunderland 18 éves középpályását, Josh Robertsont az U21-es csapatába.

22:00 Miután a Ferencváros a játékos kezdeményezésére felbontotta Sigér Dávid szerződését, a Sportal információi szeirnt a magyar válogatott középpályás a Fehérvár csapatához készül leigazolni.

21:57 HIVATALOS! Az Arsenal mai napon távozó kapusa, Alex Runarsson meg is találta új csapatát az FC Köbenhavn személyében.

21:46 HIVATALOS! Hendry Blank a Borussia Dortmundból az RB Salzburg csapatába szerződik. A 19 éves német játékos 2028. június 30-ig szóló szerződést kötött.

21:35 Úgy néz ki, csendes utolsó óráknak nézünk elébe. Az olasz és a francia piac már bezárult, a többi bajnokságban pedig nem tolonganak már sem a pletykák, sem pedig a hivatalos bejelentések. A Serie B-ben szereplő Como 1907 csapata is inkább Lewis Hamilton csapatváltásával van elfoglalva… “A Como 1907 örömmel jelenti be, hogy már csak 2 órányira vagyunk Lewis Hamiltontól”, írják a posztjukban:

21:06 HIVATALOS! A Burnley védője, CJ Egan-Riley a szezon végéig kölcsönbe a holland PSV Eindhovenhez szerződött.

20:45 HIVATALOS! A nap legnagyobb “átigazolása” azonban nem a futballban történt, hanem a Forma 1-ben, ahol Lewis Hamilton 11 év után az idei év végén elhagyja a Mercedest és a Ferrariba igazol Carlos Sainz helyére.

20:40 HIVATALOS! Benfica szabadon igazolhatóként 2029-ig szóló szerződést kötött az elmúlt naptári esztendő végeztével az argentin Vélez Sarsfieldtől távozó tehetséggel, Gianluca Prestiannival.

20:39 Az Ajax elutasította a Nottingham Forest hivatalos ajánlatát Chuba Akpomért.

20:27 HIVATALOS! A Bournemouth támadója, Kieffer Moore a szezon hátralévő részére kölcsönbe került a másodosztályú Ipswich Townhoz.

20:15 HIVATALOS! Akim Zedadka a szezon végéig kölcsönben a Real Zaragozához szerződik az LOSC Lille-től.

20:08 Úgy tűnik, Rayan Cherki marad a Lyonban, miután a Fulham megkeresését elutasították.

20:05 HIVATALOS! A Luton Town a Reading csatárát, Taylan Harrist. A 18 éves játékos a Reading U21-es csapatában már rendszeresen szerepelt ebben a szezonban.

19:48 HIVATALOS! A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy az eredeti tervekhez képest fél évvel előbb csatlakozik a kerethez a Granadától szerződtetett szélső, Bryan Zaragoza.

19:46 A Betis most Chimy Avilát és Cedric Bakambut is szerződtetni akarja. A tárgyalások nagyon előrehaladott állapotban vannak, és hamarosan jöhetnek a bejelentések is.

19:37 HIVATALOS! Az angol bajnokságban szereplő Crystal Palace csapata hosszú távra szerződtette a 19 éves Adam Whartont a Blackburntől.

19:25 HIVATALOS! Az Eintracht Frankfurt megerősítette, hogy a  szezon hátralévő részében kölcsönbe kerül hozzájuk a Paris Saint-Germain csatárát, Hugo Ekitike. 

19:17 HIVATALOS! A Palermo kölcsönbe szerződteti Chaka Traorèt az AC Milantól, vételi opcióval

18:57 A Chelsea játékosa, Armando Broja már az orvosi vizsgálatokon van a Fulhamnél, és hamarosan bejelenthetik az átigazolást. A játékos kölcsönbe kerül, amiért 750 ezer fontot fizetnek a kékeknek.

18:44 HIVATALOS! Az olasz bajnokságban szereplő AS Roma megerősítette, hogy náluk folytatja az Empoli támadó középpályása, Tommaso Baldanzi. 

18:33 HIVATALOS!  A Crystal Palace 20 éves védője, Malcolm Ebiowei a szezon végéig kölcsönbe került a belga RWD Molenbeek csapatához.

18:19 HIVATALOS! Az Aston Villa megerősítette, hogy leigazolta az Arsenal 19 éves portugál védőjét, Lino Sousát, majd azonnal kölcsön is adták a Plymouth csapatának.

17:35: HIVATALOS! Az AS Roma gambiai középpályása, Ebrima Darboe a szezon hátralévő részére a Sampdoriába került kölcsönbe.

17:00 A hírek szerint a Fulham is érdeklődött volna Said Benrahmáért, de későn tett ajánlatot. A játékos még nem véglegesítette a Lyonba való igazolását, de ez a mai nap megtörténhet.

16:39 A Sky Sports információi szerint Pablo Fornals közel áll ahhoz, hogy a Real Betishez igazoljon, mivel a spanyolok egyre közelebb kerültek ahhoz, hogy megállapodjanak a West Hammel. 

16:29 HIVATALOS! Az Arsenal hivatalos oldalán számolt be róla, hogy kapusuk, Alex Runarsson visszatért a Cardiff Cityben töltött kölcsönjátékából, és közös megegyezéssel távozik is a londoni klubtól.

16:26 HIVATALOS! A Newcastle United bejelentette, hogy leigazolta a Manchester City 18 éves angol tehetségét, Alfie Harrisont.

16:16 HIVATALOS! A Serie A-ban szereplő Cagliari csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy leigazoltak a korábbi Barcelona játékost, Yerry Minát a Fiorentinától.

16:13 HIVATALOS! Paks három és fél évre szóló szerződést kötött a Kecskemétről érkező Tóth Barnával – számolt be róla a paksifc.hu.

15:59 Enes Ünal a Bournemouth játékosa lesz. A török támadó Madridban átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, így már csak a papírmunka van hátra a hivatalos bejelentésig.

15:51 A Lazio a Fenerbahce fürgeléptű szélsőjével, Ryan Kenttel erősít. A hírek szerint a két klub mindenben megállapodott egymással, az angol játékos pedig már túl is van az orvosi vizsgálatokon. A 27 éves támadó a szezon végéig kölcsönbe érkezik az olaszokhoz végleges megvásárlási opcióval.

15:43 A Reading 19 éves játékosa, Caylan Vickers a Premier League-ben szereplő Brighton játékosa lesz, már csak az orvosi vizsgálatok vannak hátra és bejelenthetik hivatalosan is a középpályás érkezését a Sirályok.

15:35 A Paris Saint-Germain létszámfeletti támadója, Hugo Ekitike az Eintracht Frankfurt játékosa lesz, miután a két fél mindenben megállapodott egymással Fabrizio Romano szerint. A játékos kölcsönbe kerül a németekhez 30 millió eurós vételi opcióval.

15:27 HIVATALOS! A brazil Botafogo csapata hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy 16 millió euróért cserébe szerződtették a Real Betis szélsőjét, Luiz Henriquét.

15:22 HIVATALOS! A korábban nagy ígéretként számontartott Emre Mor a Fatih Karagümrük csapatához került kölcsönbe, miután a Fenerbahce együttesénél csak percek jutottak neki a szezonban.

15:15 A Tottenham játékosa, Alejo Véliz éppen ezekben a pillanatokban estik át a Sevilla csapatánál a kötelező orvosi vizsgálatokon. Ha mindent rendben találnak, akkor a szezon hátralévő részét kölcsönben a spanyol együttesnél tölti az argentin labdarúgó.

15:12 David Ornstein értesülései szerint a Sheffield United kölcsönveszi az Everton létszámfeletti játékosát, Mason Holgate-et.

15:03 A korábbi hírekkel ellentétben, miszerint Conor Gallagher biztosan elhagyja a januári átigazolási időszakban a Chelsea-t, a játékos biztosan marad a klubnál.

15:00 Fabrizio Romano is megerősítette azt a hírt, hogy a Nottingham Forest és a Strasbourg mindenben megegyezett Matz Sels csapatáváltásával kapcsolatban. A belga kapus már úton van Angliába, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

14:44 HIVATALOS! A Premier League újonca, a Luton Town hivatalos csatornáin közölte, hogy szerződtették a Reading fiatal támadóját, Taylan Harrist.

14:31 HIVATALOS! A Torino hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy a Serie B-ben szereplő Cremonese csapatától kölcsönvették David Okerekét, akire végleges megvásárlási opciója is van a csapatnak.

14:10 HIVATALOS! A Ferencváros hivatalos oldalon tudatta szurkolóival, hogy Sigér Dávid és a klub közös megegyezéssel szerződést bontottak egymással.

13:29 A Real Betis hivatalos ajánlatot tett a Galatasaraynak Cédric Bakambu játékjogáért, amelyet a törökök elfogadtak. A hírek szerint a spanyolok 4,5 millió eurót fizetnek a játékosért.

13:23 HIVATALOS! A Salernitana hivatalosan bejelentette, hogy a szezon végéig kölcsönben megszerezték az AC Milantól Marco Pellegrinót.

13:10 A Tottenham középpályása, Pierre-Emile Höjbjerg cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint távozik a csapattól. “Nem hagyom el a Spurst a piaczárás napján. Maradok” – nyilatkozta a dán labdarúgó.

13:00HIVATALOS! Genoa a szezon hátralévő részére kölcsönvette az Olympique Marseille portugál korosztályos válogatott támadója, Vitinha játékjogát, akit nyáron végleg megszerezhetnek. 

12:58 Francia és olasz sajtóhírek szerint a Stade Brestois csapata visszautasította az AC Milan Lilian Brassier játékjogáért tett ajánlatát. Az olaszok egy játékost is bele szerettek volna vonni az üzletbe, amelyet a franciák elutasítottak.

12:40 A Chelsea 5 millió fontot szeretne kapni Armando Broja kölcsönadásáért, de azt egyik érdeklődő sem hajlandó megfizetni. A Fulham és a Wolverhampton viszont nem adja fel, úgy gondolják, hogy megtudnak állapodni a londoni együttessel egy jóval alacsonyabb összegben is.

12:20 Fabrizio Romano értesülései szerint Stefano Sensi az angol másodosztályú Leicester City csapatához fog igazolni, miután az Inter zöld utat adott a játékosnak.

12:06 HIVATALOS! Az Aston Villa hivatalosan bejelentette, hogy leigazolták Morgan Rogerst a Middlesbrough együttesétől 9,4 millió euró ellenében.

12:00 HIVATALOS! Boca Juniors együttese 2028-ig szóló szerződést kötött a spanyol másodosztályú Elchétől távozó balhátvéddel, Lautaro Blancóval.

11:43 A West Ham United szélsője, Said Benrahma elhagyta Angliát és úton van Franciaországba, hogy megkösse szerződését a Lyonnal.

11:25 HIVATALOS! Az Union Berlin hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy leigazolták a PSV Eindhoventől Yorbe Vertessent.

11:10 A Fulham szerette volna kölcsönvenni Sébastien Hallert a Borussia Dortmundtól, azonban a támadó nemet mondott az angoloknak.

11:05 HIVATALOS! Fehérvár hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette az MLS-ben szerepelő Inter Miami csapatától az argentin Nicolás Stefanellit.

11:00 HIVATALOS! Ami már szinte biztos volt, az most hivatalossá is vált, avagy a Bayern München bejelentette Bryan Zaragoza érkezését. A fiatal spanyol támadó a Garanada csapatától érkezett a német rekordbajnokhoz.

10:38 HIVATALOS! A Nottingham Forest hivatalosan is bejelentette, hogy kötelező vásárlási opcióval kölcsönvették a Sporting CP támadóját, Rodrigo Ribeirót.

10:28 Fabrizio Romano is megerősítette, hogy a Galatasaray és a Nottingham Forest mindenben megegyezett Serge Aurier klubváltásáról, már csak a játékossal kell megegyeznie a török csapatnak.

10:22 A Bournemouth még a piaczárás előtt mindenképpen szeretne egy csatárt igazolni, a legfőbb kiszemelt pedig a Getafe játékosa, Enes Ünal.

10:15 A Bayern München 6,5 millió euróért szerződtette a svéd élvonalban szereplő AIK-tól a mindössze 16 esztendős támadót, Jonah Kusi-Asarét.

10:01 HIVATALOS! A Stuttgart csapata hivatalosan bejelentette, hogy kölcsönvették opciós vásárlási joggal Mahmoud Dahoudot a Brigthtontól.

09:52 Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint, a Sevilla támadója, Rafa Mir a Valenciához igazol.

09:50 Az átigazolásokban jártas Fabrizio Romano értesülései szerint a Nottingham Forest egy 6 millió eurós ajánlatot tett a Strasbourgnak Matz Sels játékjogáért.

09:45 HIVATALOS! A belga KV Mechelen csapata hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy leigazolták a korábban a Leicester Cityben és Newcastle Unitedben is megfordult Islam Slimanit.

09:34 HIVATALOS! Az FC Porto 12 millió euróért cserébe szerződtette a Famalicao brazil középhátvédjét, Otáviót.

09:25 HIVATALOS! A Montpellier együttese hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy 3 millió euróért megvásárolták az FC Utrecht csapatától Modibo Sagnant.

09:11 HIVATALOS! A Mainz csapata hivatalosan is bejelentette, hogy a szezon hátralévő részére kölcsönvették az Eintracht Frankfurttól Jessic Ngankamot.

09:01 David Ornstein értesülései szerint a Sevilla szeretné kölcsönvenni a Tottenham mellőzött játékosát, Alejo Vélizt.

08:45 HIVATALOS! A Fiorentina megerősítette, hogy a szezon hátralévő részére kölcsönvette az AS Roma mellőzött támadója, Andrea Belotti játékjogát.

08:33 Jerome Boateng éppen most esik át a kötelező orvosi vizsgálatokon a Salernitana csapatánál, a német játékos a szezon végéig ír alá az olasz együttessel.

08:18 Fabrizio Romano értesülései szerint a Nottingham Forest és a Lyon megegyezett Orel Mangala kölcsönvételéről, a játékosra kötelező vásárlási opciója lesz a franciáknak a nyáron.

08:15 Sajtóhírek szerint a Fulham azon dolgozik, hogy megszerezze a Lyon játékosát, Rayan Cherkit. A támadó középpályásért 30 millió fontot ajánlott a londoni klub az OL-nek.

08:11 Angol források szerint a Tottenham még mindenképpen szeretne igazolni egy támadót, a legfőbb kiszemelt pedig a Bournemouth játékosa, Dominic Solanke.

08:08 Az Aston Villánál átesett az ilyenkor szokásos kötelező orvosi vizsgálatokon Morgan Rogers, akivel egy öt és fél éves szerződést fog kötni az angol csapat.

08:05 HIVATALOS! Kisvárda hivatalos honlapja adta hírül, hogy az NB I-es klub szabadúszóként leigazolta az egykori brazil válogatott támadót, Wellington Nemet.

08:04 A Sky Sports értesülései szerint a Chelsea kevés játékidőt kapó csatára, Armando Broja a Fulham csapatához igazolhat.

08:02 Német sajtóhírek szerint a Granada támadója, Bryan Zaragoza jelenleg Münchenben tartózkodik, hogy véglegesítse szerződését a Bayernnel.

08:00 HIVATALOS! A Granada hivatalosan bejelentette, hogy kölcsönvette a szezon hátralévő részére a Manchester United tehetséges játékosát, Facundo Pellistrit.

08:00 HIVATALOS! A Juventus a szezon hátralévő részére kölcsönvette az angol másodosztályú Southampton argentin középpályása, Carlos Alacaraz játékjogát.

08:00 Üdvözöljük kedves Olvasóinkat! A FociClub.hu idén sem hagyta Önöket izgalmas transzferhírek nélkül. Legutóbb tegnap este emlékeztünk meg a napi eseményekről, pletykákról, bejelentésekről. ITT OLVASHATÓ!

A téli transzferidőszak általában csendesebb nyári társánál, azonban így is tartogathat még bombameglepetéseket. A csapatok leggyakoribb célja ilyenkor, hogy a szezon hátralévő részére megerősítsék a keretüket, de több esetben az is megtörténhet, hogy csak a szezon felénél tudják megszerezni a már korábban kiszemelt játékosokat a klubok. Cikkünk második felében “felrajzoljuk”, az öt legerősebb bajnokság élcsapatainak átigazolási térképét. Ki, honnan, hova és mennyiért szerződött?! Listánk minden nap frissül, egészen az átigazolási szezon végéig.*

Arsenal

Érkezők: 

Távozók:  Alex Runarsson (FC Köbenhavn – ingyen), Lino Sousa (Aston Villa – ?).

Chelsea

Érkezők: Andrey Santos (Nottingham Forest – kölcsönből vissza).

Távozók:Andrey Santos (RC Strasbourg – kölcsön), Ian Maatsen (Borussia Dortmund  kölcsön).

Liverpool

Érkezők: Fábio Carvalho (RB Leipzig  kölcsönből vissza).

Távozók: Fábio Carvalho (Hull City  kölcsön).

Manchester City   

Érkezők: Claudio Echeverri (River Plate – 14,5 milllió).

Távozók: Kalvin Phillips (West Ham United – kölcsön), Zack Steffen (Colorado Rapids – ingyen)

Manchester United

Érkezők: 

Távozók: Jadon Sancho (Borussia Dortmund – kölcsön), Donny van de Beek (Eintracht Frankfurt – kölcsön), Sergio Reguilón (Tottenham – kölcsönből vissza), Hannibal Mejbri (Sevilla – kölcsön) Facundo Pellistri (Granada – kölcsön).

Tottenham Hotspur

Érkezők: Radu Dragusin (Genoa – 25 millió), Timo Werner (RB Leipzig – kölcsön), Sergio Reguilón (Manchester United – kölcsönből vissza).

Távozók: Hugo Lloris (LAFC – ingyen), Eric Dier (Bayern München – kölcsön), Sergio Reguilón (Brentford – kölcsön), Ivan Perisic (Hajduk Split – kölcsön).

Newcastle United

Érkezők: 

Távozók: Javier Manquillo (Celta Vigo – ingyen).

Aston Villa

Érkezők: Kosta Nedeljkovic (Crvena zvezda – 7,6 millió), Morgan Rogers (Middlesbrough – 9,3 millió).

Távozók: Kosta Nedeljkovic (Crvena zvezda – kölcsön.)

Real Madrid

Érkezők: 

Távozók: 

Barcelona

ÉrkezőkVitor Roque (Athletico-PR – 40 millió).

Távozók: 

Atlético Madrid

Érkezők: Arthur Vermeeren (Royal Antwerp – 18 millió), Horatiu Moldovan (Rapid Bukarest – 800 ezer), Gabriel Paulista (Valencia – ingyen). 

Távozók: Javin Galán (Real Sociedad – kölcsön), Ivo Grbic (Sheffield United – 2,5 millió), Caglar Söyüncü (Fenerbahce – kölcsön). 

Sevilla

Érkezők: Quique Sanchez Flores (vezetőedző),Hannibal Mejbri (Manchester United – kölcsön), Lucien Agoumé (Inter – kölcsön).

Távozók: Diego Alonso (vezetőedző), Ivan Rakitic (Al-Shabab – ingyen), Fernando (? – ingyen), Federico Gattoni (Anderlecht – kölcsön).

Real Sociedad

Érkezők: Sheraldo Becker (Union Berlin – 3 millió) Javi Galán (Atletico Madrid – kölcsön).

Távozók: 

Athletic Bilbao

Érkezők: 

Távozók: 

Inter

Érkezők: Tajon Buchanan (Club Brugge – 7 millió).

Távozók: Lucien Agoumé (Sevilla – kölcsön).

AC Milan

Érkezők: Filippo Terracciano (Hellas Verona – 4,5 millió), Matteo Gabbia (Villarreal – kölcsönből vissza).

Távozók: Luka Romero (Almería – kölcsön), Marco Pellegrino (Salernitana – kölcsön), Chaka Traorè (Salernitana – kölcsön).

Juventus

Érkezők: Tiago Djaló (Lille – 3,6 millió), Carlos Alcaraz (Southampton – kölcsön).

Távozók: Dean Huijsen (AS Roma – kölcsön).

Napoli

Érkezők: Cyril Ngonge (Hellas Verona – 18 millió), Leander Dendoncker (Aston Villa – kölcsön), Pasquela Mazzocchi (Salernitana – kölcsönből vissza), Hamed Junior Traoré (Bournemouth – kölcsön).

Távozók: Eljif Elmas (RB Leipzig – 23 millió), Alessandro Zanoli (Salernitana – kölcsön).

AS Roma

Érkezők: Daniele De Rossi (vezetőedző), Tommaso Baldanzi (Empoli – 10 millió), Dean Huijsen (Juventus – kölcsön), Angelino (RB Leipzig – kölcsön).

Távozók: José Mourinho (vezetőedző – ?),  Andrea Belotti (Fiorentina – kölcsön), Ebrima Darboe (Sampdoria – kölcsön).

Bayern München

Érkezők: Eric Dier (Tottenham – kölcsön), Sacha Boey (Galatasaray – 30 millió), Jonah Kusi-Asare (AIK – 6,5 millió), Bryan Zaragoza (Granada – kölcsön).

Távozók: 

Borussia Dortmund

Érkezők: Jadon Sancho (Manchester United – kölcsön), Ian Maatsen (Chelsea kölcsön).

Távozók: Giovanni Reyna (Nottingham Forest – kölcsön).

RB Leipzig

Érkezők: Eljif Elmas (Napoli – 23 millió).

Távozók: Emil Forsberg (New York Red Bulls – 3 millió), Caden Clark (Minnesota – ?), Timo Werner (Tottenham Hotspur – kölcsön), Angelino (AS Roma – kölcsön), Fabio Carvalho (Liverpool – kölcsönből vissza). 

Bayer Leverkusen

Érkezők: Borja Iglesias (Real Betis – kölcsön).

Távozók: 

PSG

Érkezők: Lucas Beraldo (Sao Paolo – 20 millió), Gabriel Moscardo (Chorinthians – 20 millió), Hugo Ekitike (Eintracht Frankfurt – kölcsön).

Távozók: 

Olympique Marseille

Érkezők: Ulisses García (Young Boys – 4 millió), Jean Onana (Besiktas – kölcsön), Luis Henrique (Botafogo – kölcsönből vissza).

Távozók: Renan Lodi (Al-Hilal – 23 millió), Vitinha (Genoa – kölcsön)

Olympique Lyon

Érkezők: Orel Mangala (Nottingham Forest – kölcsön – 11,7 millió), Adryelson (Botafogo – 3,58 millió), Lucas Perri (Botafogo – 3,25 millió), Gift Orban (Gent – 12 millió), Malick Fofana (Gent – 17 millió), Nemanja Matic (Rennes – 2,6 millió).

Távozók: Tino Kadewere (Nantes – kölcsön), Jeffinho (Botafogo – kölcsön).

AS Monaco

Érkezők: Kassoum Ouattara (Amiens SC – 2 millió), Thilo Kehrer (West Ham – kölcsön).

Távozók: Gelson Martins (3 millió euró – Olympiakosz).

Nyári piaczárási időpontok a nagyvilágban:
Anglia
: 2024. január 1. – február 1. éjfélig

Spanyolország: 2024. január 2. – február 1. éjfélig
Olaszország: 2024. január 2. – február 1. 20:00-ig
Németország: 2024. január 1. – február 1. 18:00-ig
Franciaország: 2024. január 1. – február 1. éjfélig
Hollandia: 2024. január 2. – február 1. éjfélig
Portugália: 2024. január 3. – február 2. éjfélig
Törökország: 2024. január 11. – február 9. éjfélig
Magyarország: 2024. január 18.– február 14. éjfélig
Szaúd-Arábia: 2024. január 1. – január 30. éjfélig

* Átigazolási listánk nem tartalmazza azokat a kölcsönszerződéseket, melyek nem különösebben befolyásolják a klubok életét. Ezen kritérium alapján nem tüntetjük fel azokat a játékosokat, akik kölcsönből jöttek vissza, újból kölcsön lettek adva, vagy a klub kötelékébe tartoztak, de játékpercük alig volt. Kivétel, ha egy mellőzött játékosnak nagyobb neve van a piacon.