Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dárdai Pál: “Így nem lehet futballozni!”

A német másodosztályú bajnokságban (2. Bundesliga) szereplő Hertha BSC simán kiesett a DFB-kupa negyeddöntőjében…

(Photo by Maja Hitij/Getty Images)

A Hertha BSC szerda este hazai pályán szenvedett 3-1-es vereséget a szintén másodosztályú Kaiserslautern ellen a DFB-kupa negyeddöntőjében, melyet követően a berliniek magyar vezetőedzője, Dárdai Pál egy cseppet sem volt elégedett játékosai teljesítményével:

“Az első félidőben mindkét csapat a második labdákért küzdött, a helyzetek mindkét oldalon megvoltak, de a Kaiserslautern dinamikusabban és gyorsabban futballozott. Sokszor az volt az érzésem, hogy csak vonszoljuk magunkat, így nem lehet futballozni. Az ellenfél hatékonyan futballozott, mi pedig nem, ez volt a döntő különbség. A második félidőben feljavult a teljesítményünk, de ez kevés volt. Ha sikerül egyenlíteni, talán másként alakul a folytatás. A helyzetek megvoltak ehhez, de így nem maradt más, mint kijavítani a hibákat, és dolgozni azon, hogy a jövőben jobb teljesítményt nyújtsunk.”

A Bundesligából az előző idényben kieső Hertha ötvenszázalékos mérleggel 19 forduló után csak a tizedik helyet foglalja el a másodosztályban, hétvégén pedig a negyedik helyen álló Hamburger SV-t láthatja vendégül a javítás reményében.