Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a Napoli kiválóságával erősít nyáron az Inter! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Nicoló Schira értesülései szerint az Internazionale illetve jelenleg a Napolit erősítő Piotr Zielinski között egyre közelebb a megegyezés…

Nicoló Schira információi alapján Piotr Zielinski nyártól az Inter színeiben folytatja karrierjét. A lengyel középpályás szerződése a szezon végén lejár a Napolival, ennek értelmében a milánói együttes ingyen szerzi meg a játékjogát. Zielinski 2027-ig szóló kontraktust ír alá majd új klubjával, mely opcionálisan további egy évvel meghosszabbítható lesz, a középpályás pedig évi 4,5 millió eurót kereshet majd az Internél. 

Piotr Zielinskit 2016 nyarán az Empolitól igazolta le a Napoli 16 millió euró ellenében. A lengyel középpályás az elmúlt hosszú éveket tekintve kétségtelenül a nápolyi klub meghatározó alakjának számít. Az aktuális idényben eddig mindent egybe véve 26, míg összesen 355 mérkőzésen lépett pályára a Napoliban, melyeken 50 találatot illetve 46 gólpasszt jegyzett. Társaival nyert bajnoki címet és Olasz Kupát is.