Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Folytatni szeretné pályafutását a DVSC veterán távozója

A Debreceni VSC a közelmúltban közös megegyezéssel felbontotta a csapat veterán játékosa szerződését…

Szerződést bontott legendás játékosával a Debrecen – HIVATALOS

A Debreceni VSC csapatától távozó rutinos középpályás, Varga József a haon.hu részére adott bővebb interjúban elevenítette fel a maga mögött hagyott időszakot és jövőbeli terveiről is beszélt:

“Gyakorlatilag minden ideköt. A gyerekkoromat a Oláh Gábor utcán töltöttem, rengeteg barátra tettem szert, és még sok szó jut eszembe. Ilyen a szerelem, a siker, a magyar válogatott is. Itt is váltam felnőtté, a Nagyerdei Stadion is a szívemhez nőtt, amihez pedig csak néhány évre kell visszamenni, hogy visszajutottunk az NB I.-be, és nem régen pedig apa lettem. Szavakban nem is igazán lehet mindazt átadni, amit érzek.”

“Csak szeretek futballozni. Még hajt az érzés, hogy a pályán hozzam ki magamból a legtöbbet. Hosszú pályafutásra készültem, és még mindig biztos vagyok magamban, és abban is, hogy hosszú éveken keresztül szeretnék futballozni” – árulta el a további tervei kapcsán.

Varga elismerte, hogy szokatlan helyzet volt számára a kevesebb játéklehetőség, majd ő kezdeményezte a szerződése felbontását: “Nagyon fura érzés volt, amit kellőképpen kellett kezelni. Igyekeztem nem méltatlan helyzetbe kerülni, próbáltam mindig a maximumot nyújtani. Természetesen én kezdeményeztem a szerződésbontást. Figyeltem a jeleket és döntenem kellett, mert már nincs túl sok időm gondolkodni. Biztos vagyok benne, hogy a távozásommal a debreceni kötődésű társaimat is segítem…”

“Büszke vagyok arra, amit az elmúlt napokban kaptam. Szurkolók, társak, civil emberek az utcán is kifejezték támogatásukat. Felemelt fejjel távozom most, hozzon bármit is a jövő. Büszke vagyok és ez a büszkeség kötelez. Most nekik is szeretném megmutatni, hogy merjenek hinni önmagukban” – tette hozzá az egykori 34-szeres válogatott középpályás.