Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fehérvár: “A kiállításig jól teljesítettünk…”

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 22. fordulójának szombati mérkőzései közt a Diósgyőri VTK hosszú emberelőnyben 4-0-ra diadalmaskodott a Fehérvár ellen…

A Fehérvár vezetőedzője, Bartosz Grzelak csalódott volt, hogy csapata már a 17. perctől emberhátrányban futballozott, majd súlyos vereséget szenvedett a Diósgyőrtől:

“A mérkőzés utáni első érzésem, hogy szívesen újrajátszanám ezt a találkozót tizenegy a tizenegy ellen. Emberhátrány nélkül jó esélyünk lett volna egy más kimenetelű eredményre. Nem szeretném kritizálni a játékvezetőt a piros lap miatt, de a kiállításig jól teljesítettünk, érdekes lett volna látni, hogyan folytattuk volna. A játékosaim pozitív hozzáállással érkeztek az öltözőbe, vissza akartak jönni a meccsbe, s a második félidőben mindent megtettünk ezért. Rossz volt látni a második gólt, amely után elúszott a mérkőzés, jött a harmadik és a negyedik is. Menni akartunk előre, üldöztük a gólt, nem arra koncentráltunk, hogy ha veszítünk, akkor milyen arányban fogunk veszíteni.”

“Amit ezzel kapcsolatban el tudok mondani, hogy nekem jó kapcsolatom volt Levivel, megéltünk együtt rossz és jó időszakokat is. Remek ember, sok sikert kívánok neki a folytatásra” – tette hozzá a szakember Szabó Levente kapcsán, aki a Vidi kölcsönjátékosaként duplázott a DVTK soraiban.

Az előző három mérkőzését megnyerő Fehérvár továbbra is a harmadik helyet foglalja el a bajnokságban.