Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Ferencváros edzője elnézést kért a játékvezetőtől

A MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Ferencváros vezetőedzője a játékvezetővel való tiszteletlensége miatt jutott a kiállítás sorsára, majd még el is tiltották őt…

VIDEÓ: ezért állították ki a Ferencváros edzőjét

Mint ismeretes, a Ferencváros edzőjét, Dejan Sztankovicsot kiállították a MOL Magyar Kupa-nyolcaddöntőjében a Debrecen ellen, miután addig reklamált Karakó Ferenc játékvezetőnél, amíg a bíró egymás után két sárga lapot nem mutatott fel neki. Az eset után ráadásul a szerb kezet nyújtott a sporttárs felé, majd amikor a bíró viszonozta volna a kézfogását, Sztankovics gúnyosan visszahúzta a saját kezét.

Az eset után Sztankovicsot az MLSZ két MK-mérkőzéstől való eltiltással sújtott, vagyis legközelebb a sorozat döntőjében ülhetne le a kispadra, amennyiben csapata bejut. A Fradi edzője az M4 Sport kamerái előtt elárulta, már tisztázta a történteket Karakó játékvezetővel:

“Ő egy kiváló játékvezető. Elnézést kértem ő pedig megérti az érzelmeimet. Hozzátartozik a személyiségemhez, hogy együtt élek a játékkal, semmi személyes nem volt a konfliktusban. Ma is abszolút nemzetközi szintű volt a játékvezetés” – fogalmazott a tréner.