Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tüntetést szerveznek a tulajdonos ellen a Honvéd szurkolói

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) sínylődő Budapest Honvéd szurkolói nagyszabású tüntetést szerveznek a klub tulajdonosa ellen…

A Budapest Honvéd szurkolói “Tüntetés a Honvéd tulajdonosai ellen” nevű megmozdulást tervenzk április 7-én a Bozsik Stadionnál.

“A rendezvény célja: figyelemfelkeltő megmozdulás az 5 éves működése alatt mindent teljesen tönkretevő Metalcom leváltására. Klubunk soha nem tapasztalt mélységben van. A csapat közelebb a harmadosztályhoz, mint az elsőhöz. Milliárdos adósságot halmoztak fel, a dolgozók és a beszállítók fizetése rendszeresen késik. A klub tulajdonosai nem jelennek meg a meccseken, nem nyilatkoznak a kialakult helyzetről, kerülik a nyilvánosságot, egyáltalán nem ismertek a jövőbeli szándékaik. A kilábaláshoz új tulajdonosra van szükség” – áll a felhívásban.

A rendezvényen a tervek szerint régi játékosok is felszólalnak, és a szervezők minden szurkolót várnak, akinek fontos a klub jövője.

“A foci a játék, a Kispest nem!” – jelentették ki.

A 2017-ben még NB I-es bajnokcsapat jelenleg csak a másodosztályban szerepel, és ott is közelebb van a kieséshez, mint a feljutáshoz.